مواد لازم و ترکیبات

۲ لیوان برنج
۱۰۰ گرم لپه
۲۰۰ گرم سبزی دلمه
۱ عدد پیاز
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ قاشق غذاخوری شکر
نصف لیوان سرکه
برگ مو به تعداد کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

راهنمای دستور پخت

1.لپه ها را شسته و در قابلمه آب جوش میپزیم تا بصورت نیم پز شود. برنج هم به همین صورت شسته و نیم پز میکنیم.
2.پیاز را نگینی ریز خرد کرده و در روغن تفت میدهیم، تا کمی سبک شود، سپس ادویه ها را به آن اضافه میکنیم و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه میکنیم و پس از سرخ شدن، شعله را خاموش میکنیم تا گوشت، سرد شود
3.پس از سرد شدن گوشت، لپه نیم پز و برنج نیم پز را به همراه سبزی های دلمه (انواع سبزی معطر مثل جعفری ، نعناع ، مرزه ، شوید ، ترخون و پیازچه) به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط میکنیم.
4.برگ موها را بشویید. برگ مو را به پشت کف دست تان قرار دهید ( مواد داخل قسمت پشت برگ ریخته میشود ) درون هر برگ مو را یک قاشق یا بیشتر از مخلوط مواد بریزید و آرام بپیچید تا مواد خوب مخفی شوند. تمام دلمه ها را به همین صورت آماده کنید. برای پیچیدن دلمه به شکل سیگارتی کافی است برگ را از سمت چپ و راست روی مواد تا کنید و سپس آن را از سمت خودتان به طرف مقابل رول کنید.
5.کف قابلمه ای را چرب کنید و دلمه ها را در آن بچینید و کاسه یا بشقابی روی آنها قرار دهید تا باز نشوند.حالا حدود دو لیوان آب (برای پخت دلمه شیرین ترکیب آب و شکر و برای دلمه ترش، آب و سرکه یا آبلیمو) به آنها اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا بجوشد، سپس شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم، دلمه ها بپزند.

دلمه برگ مو در شهرهای مختلف به روشهای متفاوتی طبخ میشود. برای طعم ترش آن از آبغوره، آبلیمو، آلو و برای شیرین کردن آن از شکر یا شهد خرما استفاده میشود.

طرز تهیه دلمه پیش غذای یونانی

تهیه بسته های حبوبات در باکس های موادغذایی فروشگاه باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.