توصیه سرآشپز
سعی کنید از ماهی های دودی نرم گوشت استفاده کنید. ماهی های سفت به هیچ وجه برای این غذا توصیه نمی شود.
برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه نمایید
برای آموزش غذای هندی اینجا کلیک کنید
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده | |
۲ حبه سیر، خرد شده | |
۲۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسرو، خرده شده | |
۷۰۰ گرم سیب زمینی، به قطعات ۵ سانتیمتری خرد شده | |
۳ عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و درشت خرد شده | |
۳۰۰ میلی لیتر آب سرد | |
۹۰۰ گرم ماهی تن، درشت خرد شده | |
۴ برش نان سفید | |
نمک و فلفل |
1. | 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی را در قابلمه ای گرم کرده و پیاز را اضافه کنید. به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سیر را اضافه کنید و چند دقیقه دیگربه تفت دادن ادامه دهید. گوجه فرنگی ها را اضافه کرده، درب ظرف را ببندید و ۳۰ دقیقه به آرامی حرارت دهید تا سوپ غلیظ شود. |
2. | در همین فاصله، در ماهیتابه ای تمیز، سیب زمینی و فلفل ها را مخلوط کنید. آب را تا حدی اضافه کنید که روی سبزیجات را بپوشاند. مخلوط را به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا سیب زمینی ها کاملاً بپزند. |
3. | ماهی تن و مخلوط گوجه فرنگی را به سیب زمینی، فلفل و ادویه جات اضافه کنید. درب آن را ببندید و بگذارید به مدت ۶ تا ۸ دقیقه به آرامی بجوشند. |
4. | در همین فاصله، باقیمانده روغن را در ماهیتابه ای بزرگ، با حرارت ملایم گرم کرده و برش های نان را اضافه کنید. هر دو طرف نان ها را تا زمانیکه طلایی رنگ شوند، سرخ کنید. با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه، روغن اضافه آنها را بگیرید. نان ها را به همراه خورش سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز
سعی کنید از ماهی های دودی نرم گوشت استفاده کنید. ماهی های سفت به هیچ وجه برای این غذا توصیه نمی شود.
برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه نمایید
برای آموزش غذای هندی اینجا کلیک کنید
دیدگاهتان را بنویسید