توصیه سر آشپز بسته پاستا و میگو
استفاده از کاغذهای مخصوص ضدجاذب روغن در این غذا به جای آلومینیوم فویل، شباهت آن را به شکل سنتی این غذا که در آن بسته ها را مانند کیسه های پول درست می کردند، بیشتر می کند.
۴۵۰ گرم پاستا فتوچینی خشک (نواری متوسط) | |
۱۵۰ میلی لیتر سس پستو | |
۴ قاشق چایخوری روغن زیتون | |
۷۵۰ گرم میگوی خام بزرگ، بدون پوست و اضافات | |
۲ حبه سیر، کوبیده | |
۱۲۵ میلی لیتر آب انگور سفید | |
نمک و فلفل |
1. | 4تکه از کاغذ مخصوص ضد جاذب روغن را به شکل مربع های ۳۰ سانتیمتری ببرید. |
2. | قابلمه بزرگی از آب و کمی نمک را به جوش آورده و پاستا فتوچینی را به آن اضافه کرده، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آن را آبکش کرده و کناری قراردهید. |
3. | سپس فتوچینی و نیمی از سس پستو را با هم مخلوط کنید. کاغذهای مربع شکل را باز کرده و یک قاشق چایخوری روغن زیتون، وسط هر یک از آنها بریزید. سپس پاستا را بین کاغذها تقسیم کنید و میگوها را به نسبت مساوی روی آنها قراردهید. |
4. | مابقی سس پستو را با سیر له شده، مخلوط کرده و روی میگوها بریزید. روی مواد هر بسته، نمک و فلفل بریزید و روی آنها آب انگور بپاشید. |
5. | لبه ی کاغذ ها را جمع کرده و بسته ها را محکم ببندید، لبه ها را به هم فشار دهید تا درزی باقی نماند. |
6. | بسته ها را روی سینی فر قرارداده و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد و ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. سپس هر بسته را در یک ظرف مخصوص پذیرایی قرارداده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز بسته پاستا و میگو
استفاده از کاغذهای مخصوص ضدجاذب روغن در این غذا به جای آلومینیوم فویل، شباهت آن را به شکل سنتی این غذا که در آن بسته ها را مانند کیسه های پول درست می کردند، بیشتر می کند.
دیدگاهتان را بنویسید