برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش لازانیای دریایی اینجا کلیک کنید
1. | فلفل تازه و خشک شده، سیر، زعفران، نعناع، روغن زیتون و آب لیمو را در یک غذاساز کاملاً مخلوط کرده و ریز خرد کنید، دقت کنید تا نرم نشود. |
2. | ماهی را در ظرف غیرفلزی قرار داده و خمیر ادویه به دست آمده را بر روی آن ریخته و کاملاً با هم ترکیب کنید. به مدت ۲۰ دقیقه این مواد را کنار بگذارید تا کاملاً به هم آغشته شوند. |
3. | قابلمه بزرگی را حرارت دهید تا کاملاً داغ شود. با استفاده از یک کفگیرسوراخ دار ماهی ها را از مایه مارینِیت بیرون آورده و داخل قابلمه بریزید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا طلایی رنگ و سفت شوند. در صورتیکه مقدار ماهی ها از حجم قابلمه بیشتر بود، این کار را در چند مرحله انجام دهید. ماهی را با کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و در مدتی که برنج را می پزید، آنها را کنار بگذارید. |
4. | پیاز را به همراه باقیمانده مایه به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بپزید تا نرم و کمی طلایی رنگ شود. برنج را افزوده و هم بزنید تا به این مواد آغشته شود. گوجه فرنگی و شیر نارگیل را بیافزایید، غذا را به جوش آورده، درب ظرف را ببندید تا ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد. نخود فرنگی ها را اضافه کرده، ادویه زده و ماهی را روی آنها بچینید. روی غذا را با فویل بپوشانید و با حرارت ملایم ۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. غذای آماده شده را با گشنیز خرد شده تزیین کرده و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید