برنج نارگیلی با ماهی
غذایی برنجی برگرفته از آشپزی تایلندی که مواد در آن در شیر نارگیل پخته شده و همراه ماهی کباب شده و لوبیای تازه سرو می شوند.

| یک عدد فلفل قرمز چیلی، دانه گرفته و خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری فلفل چیلی، له شده | |
| ۲ حبه سیر، خرد شده | |
| مقداری زعفران | |
| ۳ قاشق غذاخوری برگ نعناع، خرد شده | |
| ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| ۳۵۰ گرم فیله ماهی، لقمه ای خرد شده | |
| یک عدد پیاز، ریز خرد شده | |
| ۲۲۵ گرم برنج دانه بلند | |
| ۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی، خرد شده | |
| ۲۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل | |
| ۱۱۵ گرم نخود | |
| نمک وفلفل | |
| ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده برای تزیین |
| 1. | فلفل تازه و خشک شده، سیر، زعفران، نعناع، روغن زیتون و آب لیمو را در غذاساز کاملاً مخلوط کرده و ریز خرد کنید، دقت کنید تا مواد ریز خرد شوند و له نشوند. |
| 2. | ماهی ها را در یک ظرف غیرفلزی قرار داده و سس خمیری آماده شده را بر روی آنها ریخته و کاملاً با هم ترکیب کنید.به مدت ۲۰ دقیقه این مواد را کنار بگذارید تا کاملاً به هم آغشته شوند. |
| 3. | قابلمه ی بزرگی را حرارت دهید تا کاملاً داغ شود. با استفاده از یک قاشق سوراخدار ماهی ها را از مایه برداشته، داخل قابلمه قرار دهید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا طلایی رنگ و سفت شوند. ماهی را با قاشق سوراخدار از روغن بیرون آورده و در زمانی که برنج را می پزید، آنها را کنار بگذارید. |
| 4. | پیاز را به همراه باقیمانده سس خوابانیدن ماهی به همان قابلمه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بپزید تا نرم و کمی طلایی رنگ شود. برنج را افزوده و هم بزنید تا به این مواد آغشته شود. گوجه فرنگی و شیر نارگیل را بیافزایید، غذا را به جوش آورده، درب آن را ببندید تا به مدت ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد. نخود فرنگی ها را اضافه کرده، نمک و فلفل به میزان کافی بپاشید و ماهی ها را روی برنج بچینید. روی غذا را با فویل بپوشانید و با حرارت ملایم ۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. غذا را با گشنیز خرد شده تزیین نموده و سرو نمایید. |
برنج نارگیلی با ماهی
غذایی برنجی برگرفته از آشپزی تایلندی که مواد در آن در شیر نارگیل پخته شده و همراه ماهی کباب شده و لوبیای تازه سرو می شوند.
دیدگاهتان را بنویسید