مواد اولیه لازم و ترکیبات

یک عدد فلفل قرمز چیلی، دانه گرفته و خرد شده
یک قاشق چایخوری فلفل چیلی، له شده
۲ حبه سیر، خرد شده
مقداری زعفران
۳ قاشق غذاخوری برگ نعناع، خرد شده
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
۳۵۰ گرم فیله ماهی، لقمه ای خرد شده
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
۲۲۵ گرم برنج دانه بلند
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی، خرد شده
۲۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل
۱۱۵ گرم نخود
نمک وفلفل
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده برای تزیین

راهنمای پخت

1.فلفل تازه و خشک شده، سیر، زعفران، نعناع، روغن زیتون و آب لیمو را در غذاساز کاملاً مخلوط کرده و ریز خرد کنید، دقت کنید تا مواد ریز خرد شوند و له نشوند.
2.ماهی ها را در یک ظرف غیرفلزی قرار داده و سس خمیری آماده شده را بر روی آنها ریخته و کاملاً با هم ترکیب کنید.به مدت ۲۰ دقیقه این مواد را کنار بگذارید تا کاملاً به هم آغشته شوند.
3.قابلمه ی بزرگی را حرارت دهید تا کاملاً داغ شود. با استفاده از یک قاشق سوراخدار ماهی ها را از مایه برداشته، داخل قابلمه قرار دهید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا طلایی رنگ و سفت شوند. ماهی را با قاشق سوراخدار از روغن بیرون آورده و در زمانی که برنج را می پزید، آنها را کنار بگذارید.
4.پیاز را به همراه باقیمانده سس خوابانیدن ماهی به همان قابلمه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بپزید تا نرم و کمی طلایی رنگ شود. برنج را افزوده و هم بزنید تا به این مواد آغشته شود. گوجه فرنگی و شیر نارگیل را بیافزایید، غذا را به جوش آورده، درب آن را ببندید تا به مدت ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد. نخود فرنگی ها را اضافه کرده، نمک و فلفل به میزان کافی بپاشید و ماهی ها را روی برنج بچینید. روی غذا را با فویل بپوشانید و با حرارت ملایم ۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. غذا را با گشنیز خرد شده تزیین نموده و سرو نمایید.

برنج نارگیلی با ماهی

غذایی برنجی برگرفته از آشپزی تایلندی که مواد در آن در شیر نارگیل پخته شده و همراه ماهی کباب شده و لوبیای تازه سرو می شوند.

اگر به غذاهای تایلندی علاقمندید اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.