نکته برنج سرخ کرده با خرچنگ
در پخت این غذا برای آسانی کار از گوشت خرچنگ کنسروی استفاده شد. از گوشت خرچنگ سفید تازه نیز می توان استفاده کرد که بسیار لذیذ است.
۱۵۰ گرم برنج دانه بلند | |
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
۱۲۵ گرم گوشت سفید خرچنگ کنسروی، آبکش شده | |
یک عدد تره فرنگی، حلقه شده | |
۱۵۰ گرم جوانه لوبیا | |
۲ عدد تخم مرغ، زده شده | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
۲ قاشق چایخوری آب لیمو ترش | |
نمک | |
لیموی ورقه شده برای تزیین | |
یک قاشق چایخوری روغن کنجد |
1. | برنج را در قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک به مدت ۱۵دقیقه بپزید. آن را آبکش کرده، زیر آب سرد بگیرید و دوباره کاملاً آبکش کنید. |
2. | روغن بادام زمینی را در ماهیتابه ای که از قبل گرم کرده اید، حرارت دهید تا کاملاً داغ شود. |
3. | گوشت خرچنگ، تره فرنگی حلقه شده و جوانه لوبیا را به روغن اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید، سپس مخلوط را با یک قاشق سوراخدار از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. |
4. | تخم مرغ ها را داخل ماهیتابه ریخته و مرتب هم بزنید، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا تخم مرغ ها خودشان را گرفته و شروع به سفت شدن کنند. |
5. | مخلوط برنج،گوشت خرچنگ، تره فرنگی و جوانه لوبیا را با تخم مرغ های داخل ماهیتابه ترکیب کنید. |
6. | سویا سس و آب لیمو را به محتویات داخل ماهیتابه اضافه کرده، هم بزنید تا مخلوط شوند و به مدت ۱ دقیقه بپزید. روغن کنجد را بر روی غذا بپاشید. |
7. | برنج و گوشت خرچنگ تفت داده را به ظرفی برای سرو انتقال داده، با برش های لیمو تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
نکته برنج سرخ کرده با خرچنگ
در پخت این غذا برای آسانی کار از گوشت خرچنگ کنسروی استفاده شد. از گوشت خرچنگ سفید تازه نیز می توان استفاده کرد که بسیار لذیذ است.
دیدگاهتان را بنویسید