مواد لازم و ترکیبات

یک عدد فلفل دلمه ای زرد
۳ عدد ساقه کرفس
۲ عدد هویج
½ گل کلم
۱۱۵ گرم قارچ
یک عدد پیاز رازیانه
یک دسته پیازچه
۲ عدد چغندر، پخته و پوست کنده
۸ عدد تربچه
۲۲۵ گرم سیب زمینی، آب پز
۲۲۵ میلی لیتر روغن زیتون
۵ حبه سیر، له شده
۵۰ گرم ماهی کولی کنسرو شده در روغن، آبکش و خرد شده
۱۱۵ گرم کره
نان ایتالیایی برای سرو
توصیه سرآشپز استفاده از یک ظرف بزرگ با چند قسمت مجزا که در قسمت زیر ظرف سس شمع وارمِر یا...

طرز تهیه

1.سبزیجات را آماده کنید. دانه فلفل ها را گرفته و آنها را درشت خلال کنید. کرفس را به طول ۷.۵سانتیمتر خرد کرده، هویج ها را خلال کنید. قارچ ها را همانطور که در عکس می بینید، برش بزنید وگل کلم را به گلچه های کوچک تقسیم نمایید، پیاز رازیانه را از طول نصف کرده، سپس هرقاچ را به ۴ قسمت دیگر تقسیم کنید. پیازچه و تربچه را تزیین کرده و چغندر را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. اگر سیب زمینی ها بزرگ هستند، آنها را نصف کنید. سبزیجات آماده را در دیس بزرگ پذیرایی بچینید.
2.روغن را در ماهیتابه ای گرم کنید. سیر و ماهی را افزوده و هم بزنید تا به آرامی بپزد و گوشت ماهی به راحتی از هم جدا شود. دقت کنید رنگ سیرها قهوه ای نشود.
3.کره را اضافه کرده، به محض اینکه آب شد بلافاصله غذا را با مخلوطی از سبزیجات خام و نیم پز و مقداری نان سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

استفاده از یک ظرف بزرگ با چند قسمت مجزا که در قسمت زیر ظرف سس شمع وارمِر یا گرم کننده وجود دارد، برای سرو این غذا بسیار مناسب است، چون سس هنگام پذیرایی سر میز گرم می ماند.

برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی و با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش سوپ مخلوط ماهی و سیب زمینی اینجا کلیک کنید

سوپ مخلوط سیب زمینی و ماهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.