توصیه سرآشپز
اگر در پیدا کردن این نوع ماهی سالمون دودی شده مشکل دارید،می توانید ماهی دودی معمولی را جایگزین آن کنید.
برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه نمایید
۴ قاشق غذاخوری کره | |
۸ عدد تخم مرغ، کمی زده شده | |
۴ قاشق غذاخوری خامه پرچرب | |
۲۲۵ گرم ماهی سالمون، دودیِ پوست کنده و بدون استخوان و خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری مخلوط سبزی های معطر خرد شده از جمله پیاز کوهی، ریحان و جعفری | |
۴ عدد نان گرد (ساندویچی)، نصف شده | |
کره اضافه برای مالیدن روی نان | |
نمک و فلفل | |
پیاز کوهی chive تازه خرد شده برای تزیین | |
برش های لیمو برای سرو |
1. | کره را در قابلمه بزرگی آب کنید و وقتی شروع به کف کردن کرد، تخم مرغ ها را اضافه کنید. بگذارید برای چند لحظه بماند تا تخم مرغ ها شروع به سفت شدن کنند. سپس به آرامی هم بزنید و تخم مرغ های پخته را در ماهیتابه تکان دهید تا تخم مرغ های نپخته جا به جا شده و خود را بگیرند. یک دقیقه صبر کنید، سپس دوباره این کار را تکرار کنید. |
2. | قبل از پخت همه تخم مرغ ها، خامه، ماهی سالمون دودی ریش شده و سبزی های خرد شده را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا در هم آمیخته شوند. مراقب باشید که تخم مرغ ها زیاد از حد نپزند. |
3. | در همین فاصله، هر دو طرف نان گرد (ساندویچ سرد) را تست کنید. اگر دوست دارید روی نان ها را کره بیشتری بمالید. دو نصفه نان تست شده، درون ۴ بشقاب مخصوص پذیرایی قرار دهید. |
4. | وقتی تخم مرغ ها پختند، آنها را روی نان ها تقسیم کنید. روی این مواد پیاز کوهی chiveخرد شده بریزید و به آن ادویه اضافه کنید. غذا را گرم، همراه برش های لیمو سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز
اگر در پیدا کردن این نوع ماهی سالمون دودی شده مشکل دارید،می توانید ماهی دودی معمولی را جایگزین آن کنید.
برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه نمایید
دیدگاهتان را بنویسید