مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم گوشت خرچنگ سفید
۳ عدد پیاز چه، ریز خرد شده
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
یک قاشق غذاخوری پیاز کوهی تازه، خرد شده
مقداری فلفل قرمز
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲ حبه سیر، له شده
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
یک عدد فلفل قرمز چیلی، دانه گرفته و ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
۲ عدد برگ لیمو، رشته ای خرد شده
۲ قاشق چایخوری شکر
۲ قاشق چایخوری سس ماهی تایلندی
۳ عدد تخم مرغ، کمی زده شده
۴ قاشق غذاخوری شیر نارگیل غلیظ
یک قاشق چایخوری نمک
ساقه پیازچه پیچ خورده و فر داده شده برای تزیین

طرز تهیه

1.گوشت خرچنگ را درون کاسه ای بریزید و دقت کنید پوستی به آن نچسبیده باشد. پیازچه، گشنیز، پیاز کوهی و فلفل قرمز را به کاسه اضافه کنید و کنار بگذارید.
2.نصف روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید، سیر، زنجبیل و فلفل چیلی را بیافزایید و به مدت ۳۰ ثانیه هم زده و تفت دهید. آب لیمو، برگ لیمو، شکر و سس ماهی را اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید. اجازه دهید مواد کمی خنک شوند، آن را به مخلوط خرچنگ افزوده و کنار بگذارید.
3.تخم مرغ ها، شیر نارگیل غلیظ و نمک را با هم ترکیب کنید. بقیه روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید و مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید تا املت حاضر شده و یک لایه بپزد.
4.با کمک قاشق مخلوط خرچنگ را وسط املت بریزید و اطراف آن را روی مخلوط تا کنید. املت را از ماهیتابه بیرون بیاورید. اجازه دهید کمی خنک شود، سپس به مدت ۲ تا ۳ساعت درون یخچال قرار دهید. آن رابرش داده و با پیازچه فر داده شده، تزیین نمایید.

توصیه سر آشپز املت خرچنگ تایلندی

شما می توانید این املت را به صورت گرم نیز سرو نمایید. کافی است پس از اضافه کردن مخلوط خرچنگ، آن را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت بگذارید تا مواد به خوبی گرم شوند، سپس آن را بلافاصله سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.