توصیه سر آشپز املت خرچنگ تایلندی
شما می توانید این املت را به صورت گرم نیز سرو نمایید. کافی است پس از اضافه کردن مخلوط خرچنگ، آن را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت بگذارید تا مواد به خوبی گرم شوند، سپس آن را بلافاصله سرو نمایید.
۲۲۵ گرم گوشت خرچنگ سفید | |
۳ عدد پیاز چه، ریز خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری پیاز کوهی تازه، خرد شده | |
مقداری فلفل قرمز | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۲ حبه سیر، له شده | |
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده | |
یک عدد فلفل قرمز چیلی، دانه گرفته و ریز خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
۲ عدد برگ لیمو، رشته ای خرد شده | |
۲ قاشق چایخوری شکر | |
۲ قاشق چایخوری سس ماهی تایلندی | |
۳ عدد تخم مرغ، کمی زده شده | |
۴ قاشق غذاخوری شیر نارگیل غلیظ | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
ساقه پیازچه پیچ خورده و فر داده شده برای تزیین |
1. | گوشت خرچنگ را درون کاسه ای بریزید و دقت کنید پوستی به آن نچسبیده باشد. پیازچه، گشنیز، پیاز کوهی و فلفل قرمز را به کاسه اضافه کنید و کنار بگذارید. |
2. | نصف روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید، سیر، زنجبیل و فلفل چیلی را بیافزایید و به مدت ۳۰ ثانیه هم زده و تفت دهید. آب لیمو، برگ لیمو، شکر و سس ماهی را اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید. اجازه دهید مواد کمی خنک شوند، آن را به مخلوط خرچنگ افزوده و کنار بگذارید. |
3. | تخم مرغ ها، شیر نارگیل غلیظ و نمک را با هم ترکیب کنید. بقیه روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید و مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید تا املت حاضر شده و یک لایه بپزد. |
4. | با کمک قاشق مخلوط خرچنگ را وسط املت بریزید و اطراف آن را روی مخلوط تا کنید. املت را از ماهیتابه بیرون بیاورید. اجازه دهید کمی خنک شود، سپس به مدت ۲ تا ۳ساعت درون یخچال قرار دهید. آن رابرش داده و با پیازچه فر داده شده، تزیین نمایید. |
توصیه سر آشپز املت خرچنگ تایلندی
شما می توانید این املت را به صورت گرم نیز سرو نمایید. کافی است پس از اضافه کردن مخلوط خرچنگ، آن را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت بگذارید تا مواد به خوبی گرم شوند، سپس آن را بلافاصله سرو نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید