مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱.۷ لیتر / ۳ پیمانه عصاره سبزیجات
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ حبه سیر، کوبیده شده
۲ عدد تره فرنگی، رشته ای خرد شده
۲۲۵ گرم برنج دانه گرد
۳۰۰ میلی لیتر آب انگور سفید
۴ قاشق غذاخوری مخلوط سبزی های معطر، خرد شده
۲۲۵ گرم برگ تازه و ریز اسفناج
۳ قاشق غذاخوری ماست طبیعی
نمک و فلفل
تره فرنگی رشته ای خرد شده برای تزیین
پنیر پارمزان تازه رنده شده برای سرو

راهنمای پخت

1.عصاره سبزیجات را در یک قابلمه بزرگ ریخته و به جوش آورید. حرارت را کم کنید تا آرام بجوشد.
2.در همین فاصله، روغن را در قابلمه دیگری حرارت دهید. سیر و تره فرنگی را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید و مرتب هم بزنید تا نرم شوند.
3.برنج را با این مواد مخلوط کرده، به مدت ۲ دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا تمامی برنج به روغن آغشته شود.
4.با ملاقه آب انگور و عصاره سبزیجات را به تدریج به غذا بیافزایید، با حرارت کم به پخت ادامه دهید تا تمامی مایعات جذب برنج شوند.اجازه دهید مایع ملاقه اول، جذب شود سپس ملاقه ی بعدی را اضافه کنید. این مرحله از پخت برنج باید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان ببرد. در انتها ریزوتو باید غلظتی کرِم مانند داشته و برنج نرم شود ولی هنگام جویدن زیر دندان بیاید.
5.سبزی های مخلوط خرد شده و اسفناج تازه و ریز را به همراه نمک و فلفل مورد نیاز به غذا افزوده و هم بزنید، حدود ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید.
6.ماست طبیعی را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. ریزوتو را داخل ظرف پذیرایی ریخته، با رشته های تره فرنگی تزیین نموده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه ریسوتوی سبز

در پخت ریسوتو نباید عجله کنید. برنج باید به تدریج و آهسته مایع را جذب کند تا غلظت و یکنواختی لازم به دست آید.

تهیه کیک ریسوتوی شیرین برای پیش غذا را نیز امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.