توصیه سرآشپز در تهیه ریسوتوی سبز
در پخت ریسوتو نباید عجله کنید. برنج باید به تدریج و آهسته مایع را جذب کند تا غلظت و یکنواختی لازم به دست آید.
تهیه کیک ریسوتوی شیرین برای پیش غذا را نیز امتحان کنید.
۱.۷ لیتر / ۳ پیمانه عصاره سبزیجات | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
۲ عدد تره فرنگی، رشته ای خرد شده | |
۲۲۵ گرم برنج دانه گرد | |
۳۰۰ میلی لیتر آب انگور سفید | |
۴ قاشق غذاخوری مخلوط سبزی های معطر، خرد شده | |
۲۲۵ گرم برگ تازه و ریز اسفناج | |
۳ قاشق غذاخوری ماست طبیعی | |
نمک و فلفل | |
تره فرنگی رشته ای خرد شده برای تزیین | |
پنیر پارمزان تازه رنده شده برای سرو |
1. | عصاره سبزیجات را در یک قابلمه بزرگ ریخته و به جوش آورید. حرارت را کم کنید تا آرام بجوشد. |
2. | در همین فاصله، روغن را در قابلمه دیگری حرارت دهید. سیر و تره فرنگی را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید و مرتب هم بزنید تا نرم شوند. |
3. | برنج را با این مواد مخلوط کرده، به مدت ۲ دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا تمامی برنج به روغن آغشته شود. |
4. | با ملاقه آب انگور و عصاره سبزیجات را به تدریج به غذا بیافزایید، با حرارت کم به پخت ادامه دهید تا تمامی مایعات جذب برنج شوند.اجازه دهید مایع ملاقه اول، جذب شود سپس ملاقه ی بعدی را اضافه کنید. این مرحله از پخت برنج باید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان ببرد. در انتها ریزوتو باید غلظتی کرِم مانند داشته و برنج نرم شود ولی هنگام جویدن زیر دندان بیاید. |
5. | سبزی های مخلوط خرد شده و اسفناج تازه و ریز را به همراه نمک و فلفل مورد نیاز به غذا افزوده و هم بزنید، حدود ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید. |
6. | ماست طبیعی را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. ریزوتو را داخل ظرف پذیرایی ریخته، با رشته های تره فرنگی تزیین نموده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز در تهیه ریسوتوی سبز
در پخت ریسوتو نباید عجله کنید. برنج باید به تدریج و آهسته مایع را جذب کند تا غلظت و یکنواختی لازم به دست آید.
تهیه کیک ریسوتوی شیرین برای پیش غذا را نیز امتحان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید