برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.

یک کیلوگرم صدف ماسل | |
۴ قاشق غذاخوری آرد ساده | |
۵/۱ لیتر عصاره ماهی | |
یک قاشق غذاخوری کره | |
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده | |
۳۵۰ گرم فیله ماهی، بدون پوست | |
۲۰۰ گرم میگو، پوست کنده، پخته یا خام | |
۳۰۰ میلی لیتر خامه فرم گرفته یا خامه پر چرب | |
شوید تازه خرد شده برای تزیین | |
نمک و فلفل |
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید. برای آموزش رایگان غذاهای ملل کلیک کنید
1. | صدف های ماسلِ شکسته و دهان باز را دور بریزید. صدف ها را بشویید و قسمت های ریشه مانند آن را بگیرید و اگر به آنها حلزون چسبیده، زیر شیر آب سرد گرفته و با چاقوی تیز بتراشید و تمیز کنید. صدف ها را در قابلمه ای چدنی، قرار دهید. درب ظرف را کاملاً ببندید و روی حرارت زیاد به مدت ۴ دقیقه بجوشانید تا بپزند یا کفه های آنها از هم باز شود. هر از گاهی قابلمه را تکان دهید. ماسل ها را از درون کفه هایشان بیرون آورده و هرگونه عصاره ای که از آنها خارج می شود را به مایع پخت اضافه کنید. مایه را صاف کرده و کنار بگذارید. |
2. | آرد را در کاسه ای ریخته و به آرامی عصاره ماهی را به آن بیافزایید و خیلی آرام هم بزنید تا به خمیر سفتی تبدیل شود. برای اینکه خمیر کمی نرم شود، مقدار بیشتری عصاره ماهی به آن بیافزایید. |
3. | کره را در قابلمه ای چدنی بریزید و روی شعله متوسط مایل به کم، آب کنید. پیاز را اضافه کرده و در ب ظرف را ببندید، مرتب آنها را هم بزنید و به مدت ۵ دقیقه بپزید تا نرم شود. |
4. | باقیمانده عصاره ماهی را اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. آرد را به آرامی بیافزایید و تا زمانیکه خوب مخلوط شوند و دوباره به جوش آیند، آنها را مرتب هم بزنید. آب حاصل از پخت صدف ها را اضافه کنید. در صورت لزوم به غذا نمک زده و فلفل آن را اندازه کنید. حرارت زیر غذا را کم کنید و درب ظرف را نیمه باز گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد. |
5. | ماهی و صدف ها را اضافه کنید و غذا را مرتب هم بزنید و ۵ دقیقه دیگر بجوشانید تا زمانیکه ماهی ها بپزند و به راحتی خرد شوند. |
6. | میگوها و خامه را اضافه کنید. غذا را بچشید و ادویه آن را اندازه کنید. چند دقیقه دیگر بگذارید به آرامی بجوشد تا کاملاً گرم شود. غذا را با ملاقه در کاسه های گرم ریخته، روی آنها شوید بپاشید و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید