مواد لازم و ترکیبات

یک کیلوگرم صدف ماسل
۴ قاشق غذاخوری آرد ساده
۵/۱ لیتر عصاره ماهی
یک قاشق غذاخوری کره
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده
۳۵۰ گرم فیله ماهی، بدون پوست
۲۰۰ گرم میگو، پوست کنده، پخته یا خام
۳۰۰ میلی لیتر خامه فرم گرفته یا خامه پر چرب
شوید تازه خرد شده برای تزیین
نمک و فلفل
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید. برای آموزش رایگان غذاهای ملل کلیک کنید

طرز تهیه

1.صدف های ماسلِ شکسته و دهان باز را دور بریزید. صدف ها را بشویید و قسمت های ریشه مانند آن را بگیرید و اگر به آنها حلزون چسبیده، زیر شیر آب سرد گرفته و با چاقوی تیز بتراشید و تمیز کنید. صدف ها را در قابلمه ای چدنی، قرار دهید. درب ظرف را کاملاً ببندید و روی حرارت زیاد به مدت ۴ دقیقه بجوشانید تا بپزند یا کفه های آنها از هم باز شود. هر از گاهی قابلمه را تکان دهید. ماسل ها را از درون کفه هایشان بیرون آورده و هرگونه عصاره ای که از آنها خارج می شود را به مایع پخت اضافه کنید. مایه را صاف کرده و کنار بگذارید.
2.آرد را در کاسه ای ریخته و به آرامی عصاره ماهی را به آن بیافزایید و خیلی آرام هم بزنید تا به خمیر سفتی تبدیل شود. برای اینکه خمیر کمی نرم شود، مقدار بیشتری عصاره ماهی به آن بیافزایید.
3.کره را در قابلمه ای چدنی بریزید و روی شعله متوسط مایل به کم، آب کنید. پیاز را اضافه کرده و در ب ظرف را ببندید، مرتب آنها را هم بزنید و به مدت ۵ دقیقه بپزید تا نرم شود.
4.باقیمانده عصاره ماهی را اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. آرد را به آرامی بیافزایید و تا زمانیکه خوب مخلوط شوند و دوباره به جوش آیند، آنها را مرتب هم بزنید. آب حاصل از پخت صدف ها را اضافه کنید. در صورت لزوم به غذا نمک زده و فلفل آن را اندازه کنید. حرارت زیر غذا را کم کنید و درب ظرف را نیمه باز گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد.
5.ماهی و صدف ها را اضافه کنید و غذا را مرتب هم بزنید و ۵ دقیقه دیگر بجوشانید تا زمانیکه ماهی ها بپزند و به راحتی خرد شوند.
6.میگوها و خامه را اضافه کنید. غذا را بچشید و ادویه آن را اندازه کنید. چند دقیقه دیگر بگذارید به آرامی بجوشد تا کاملاً گرم شود. غذا را با ملاقه در کاسه های گرم ریخته، روی آنها شوید بپاشید و سرو نمایید.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.

برای آموزش رایگان غذاهای ملل کلیک کنید

خوراک ماهی اسکابچ باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.