مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴ تا ۵ قاشق غذاخوری کره
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
۳۰۰ گرم برنج دانه گرد
۱۲۵ میلی لیتر آب انگور سفید
۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ یا سبزیجات، در حال جوشیدن
۸۵ گرم پنیر پارمزان، تازه رنده شده بعلاوه پنیر اضافی برای پاشیدن روی غذا
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.قاشق غذاخوری کره را در قابلمه بزرگ و چدنی با حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را افزوده، به مدت ۲ دقیقه بپزید تا شروع به نرم شدن کند. برنج را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید و مرتباً هم بزنید تا برنج کمی رنگ نیمه شفاف به خود بگیرد و به کره آغشته شود.
2.آب انگور را اضافه کنید. غذا شروع به قُل خوردن و تبخیر سریع می کند. یک ملاقه عصاره ی مرغ یا سبزیجات در حال جوش را به برنج اضافه کرده و مواد را بپزید و مرتب هم بزنید تا عصاره مرغ جذب برنج شود.
3.اضافه کردن عصاره مرغ یا سبزیجات را به مقدار نصف ملاقه در هر بار ادامه دهید و اجازه دهید که عصاره جذب برنج شده، سپس ملاقه بعدی را اضافه کنید. این مرحله از طبخ غذا باید حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان برده و طول بکشد. ریزوتو در آخر باید غلظت کرِم مانندی داشته باشد و دانه های برنج نرم شده ولی زیر دندان بیایند.
4.قابلمه را از روی حرارت برداشته و باقیمانده کره و پنیر پارمزان رنده شده را با ریزوتو مخلوط کنید. نمک و فلفل هم به مقدار کافی اضافه کرده و درب قابلمه را یک دقیقه ببندید، سپس ریزوتو را گرم و با پنیر پارمزان که روی آن پاشیده اید، سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه ریسوتوی پنیر ساده

اگر مایل به استفاده از کره نیستید، می توانید پیاز را در دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بپزید و در آخر هم حدود ۲ قاشق روغن زیتون خالص با پنیر پارمزان مخلوط کنید.

تهیه انواع ریسوتو در مجله آشپزی باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.