مواد اولیه لازم و ترکیبات

۳۵۰ گرم رشته فرنگی باریک یا ورمیشل مویی ایتالیایی، درشت خرد شده
۱۰۰ گرم برنج دانه بلند سفید
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص
۲۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده ی کنسروی، آبکش شده
۶۰۰ میلی لیتر/ یک پیمانه عصاره مرغ یا آب، به اضافه مقداری بیشتر برای مواقع لازم
یک عدد برگ بو
۱ تا ۲ قاشق چایخوری اورگانوی تازه، خرد شده یا یک قاشق چایخوری اورگانوی خشک
½ قاشق چایخوری آویشن خشک
نمک و فلفل
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری اورگانو یا آویشن تازه، خرد شده، بعلاوه برگ ریز آنها برای تزیین

راهنمای پخت

1.برنج و رشته را در یک قابلمه بزرگ، چدنی و خشک ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مرتباً هم بزنید تا طلایی شوند.( یکسان خرد نشدن پاستا، امر مهمی به شمار نمی رود)
2. قاشق غذاخوری روغن زیتون را همراه گوجه فرنگی خرد شده، عصاره ی مرغ ، برگ بو،اورگانو و آویشن به برنج اضافه کرده، مخلوط کنید و حدود یک قاشق چایخوری نمک و فلفل بزنید.
3.محتویات قابلمه را حرارت دهید تا به جوش بیایند، حرارت را کاهش دهید تا به مدت ۸ دقیقه روی حرارت متوسط آرام بجوشد. غذا را مرتب هم بزنید تا رشته ها از هم جدا شوند.
4.حرارت را کاهش دهید. سپس درب قابلمه را ببندید. غذا را حدود ۱۰ دقیقه با حرارت کم بپزید تا برنج و رشته نرم شوند و همه مایع جذب شود. اگر برنج و رشته سفت است، حدود ۱۲۵ میلی لیتر عصاره مرغ یا آب اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا ۵ دقیقه دیگر پخت ادامه پیدا کند. غذا را از روی حرارت بردارید.
5.هنگامی که برنج و رشته را به ظرف مخصوص سرو انتقال می دهید با چنگال کمی آنها را زیر و رو کرده و تکان دهید. روغن را روی غذا بریزید و سبزی های معطر را روی آن پاشیده و بلافاصله سرو نمایید.

غذای فیدئوس طلایی غذایی اسپانیایی است.

فیدئوس رشته های خیلی نازک شبیه پاستاست. اگر به پاستا علاقمندید حتما این غذا برایتان لذیذ خواهد بود.

دستور تهیه انواع پاستا و ماکارونی را از اینجا تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.