غذای فیدئوس طلایی غذایی اسپانیایی است.
فیدئوس رشته های خیلی نازک شبیه پاستاست. اگر به پاستا علاقمندید حتما این غذا برایتان لذیذ خواهد بود.

| ۳۵۰ گرم رشته فرنگی باریک یا ورمیشل مویی ایتالیایی، درشت خرد شده | |
| ۱۰۰ گرم برنج دانه بلند سفید | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص | |
| ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده ی کنسروی، آبکش شده | |
| ۶۰۰ میلی لیتر/ یک پیمانه عصاره مرغ یا آب، به اضافه مقداری بیشتر برای مواقع لازم | |
| یک عدد برگ بو | |
| ۱ تا ۲ قاشق چایخوری اورگانوی تازه، خرد شده یا یک قاشق چایخوری اورگانوی خشک | |
| ½ قاشق چایخوری آویشن خشک | |
| نمک و فلفل | |
| ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری اورگانو یا آویشن تازه، خرد شده، بعلاوه برگ ریز آنها برای تزیین |
| 1. | برنج و رشته را در یک قابلمه بزرگ، چدنی و خشک ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مرتباً هم بزنید تا طلایی شوند.( یکسان خرد نشدن پاستا، امر مهمی به شمار نمی رود) |
| 2. | قاشق غذاخوری روغن زیتون را همراه گوجه فرنگی خرد شده، عصاره ی مرغ ، برگ بو،اورگانو و آویشن به برنج اضافه کرده، مخلوط کنید و حدود یک قاشق چایخوری نمک و فلفل بزنید. |
| 3. | محتویات قابلمه را حرارت دهید تا به جوش بیایند، حرارت را کاهش دهید تا به مدت ۸ دقیقه روی حرارت متوسط آرام بجوشد. غذا را مرتب هم بزنید تا رشته ها از هم جدا شوند. |
| 4. | حرارت را کاهش دهید. سپس درب قابلمه را ببندید. غذا را حدود ۱۰ دقیقه با حرارت کم بپزید تا برنج و رشته نرم شوند و همه مایع جذب شود. اگر برنج و رشته سفت است، حدود ۱۲۵ میلی لیتر عصاره مرغ یا آب اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا ۵ دقیقه دیگر پخت ادامه پیدا کند. غذا را از روی حرارت بردارید. |
| 5. | هنگامی که برنج و رشته را به ظرف مخصوص سرو انتقال می دهید با چنگال کمی آنها را زیر و رو کرده و تکان دهید. روغن را روی غذا بریزید و سبزی های معطر را روی آن پاشیده و بلافاصله سرو نمایید. |
غذای فیدئوس طلایی غذایی اسپانیایی است.
فیدئوس رشته های خیلی نازک شبیه پاستاست. اگر به پاستا علاقمندید حتما این غذا برایتان لذیذ خواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید