مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴۰۰ گرم گوشت، چرخکرده
۵۰ گرم برنج پخته
یک حبه سیر، کوبیده شده
یک قاشق چایخوری خمیر کاری قرمز تایلندی
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
یک قاشق چایخوری پودرگشنیز
½ قاشق چایخوری نمک
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
۳ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
سویا سس یا سامبال نارگیل (ترکیب نارگیل با ادویه جات، سیر، پیاز و چیلی) برای سرو

راهنمای پخت

1.گوشت، برنج، سیر، خمیر کاری، فلفل، پودر تخم گشنیز، نمک، آب لیمو و گشنیز خرده شده را در یک کاسه ریخته و با دست ورز دهید تا مخلوط شوند.
2.با دست مخلوط را به شکل ۱۲عدد سوسیس کوچک درآورید. در کارخانه تهیه ی سوسیس، به کمک دستگاه مواد را داخل روکش پلاستیکی یا روده می ریزند و هرجا که سوسیس به اندازه معمول رسید یک دور روکش پلاستیکی یا پوست روده را می پیچانند تا سوسیس ها از یکدیگر جدا شوند.
3.روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ، بر روی حرارت متوسط گرم کنید. سوسیس ها را در صورت نیاز در چند مرحله به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. آنها را مرتب زیر و رو کنید تا نسوزند. سوسیس را داغ و به همراه سامبال نارگیل یا سویا سس سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه سوسیس تند تایلندی

این سوسیس ها را می توان به عنوان پیش غذا هم سرو کرد. گوشت را به شکل سوسیس های کوچکتر، حدود ۱۶ عدد به اندازه لقمه ای در می آوریم. این غذا به همراه سویا سس سرو نمایید.

دستور همبرگر به سبک تایلندی را نیز با ما امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.