مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری کره
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
یک عدد تره فرنگی، نازک حلقه شده
یک عدد هویج، نازک حلقه شده
مقداری زعفران
۱۲۵ میلی لیتر آب انگور سفید
یک لیتر/ ¾ ۱ پیمانه، عصاره گوشت ماهی
۱۲۵ میلی لیتر خامه پرچرب
۳۵۰ گرم فیله ماهی پوست کنده و به قطعات یک سانتیمتری به شکل مکعب خرده شده ( از هر نوع ماهی می تواند باشد)
۴ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده،دانه گرفته و خرد شده
۳ قاشق غذاخوری پیاز کوهی تازه، خرد شده برای تزیین
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.کره را در یک قابلمه بریزید، روی حرارت متوسط گرم کرده، پیاز، تره فرنگی و هویج را به آن اضافه کنید. به مدت ۳ تا ۴دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند.
2.برنج، زعفران، آب انگور وعصاره ماهی را اضافه کرده و بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید.به آن نمک و فلفل بزنید. درب ظرف را ببندید و بگذارید ۲۰ دقیقه تا زمانیکه برنج و سبزیجات نرم شده و سوپ جا بیفتد، به آرامی بجوشند.
3.سوپ را داخل مخلوط کن ریخته و آن را پوره کنید تا صاف و نرم شود. (اگر از غذاساز استفاده می کنید، آب سوپ را صاف کنید و کنار بگذارید. مواد سفت و بزرگ سوپ را با مقدارکافی از آب سوپ برای نرم کردن آنها داخل دستگاه بریزید و پوره کنید. سپس با باقیمانده سوپ مخلوط نمایید).
4.سوپ را به قابلمه برگردانده، خامه را افزوده و بر روی حرارت کم برای چند دقیقه آرام هم بزنید تا گرم شود.

توصیه سرآشپز

برای تهیه سوپ ماهی زعفرانی این غذای خوشمزه می تواند پیش غذای مناسبی برای میهمانی های شام باشد. برای سهولت در کار می توانید مایه معطر شده زعفرانی را از قبل آماده کنید و ماهی را در لحظات آخر اضافه نمایید.

♣تهیه انواع پیش غذا در باگسی من

تهیه سوپ ماهی زعفرانی در باگسی من

فروشگاه باگسی من با ارائه بسته های متنوع مواد غذایی، خرید ماهیانه شما را آسان کرده است.

 

۱۲ نوع ماهی در جهان که برای خوردن بهترین هستند.

ماهی یک غذای سالم و سرشار از پروتئین است، به ویژه به خاطر اسیدهای چرب امگا ۳ آن، که چربی‌های ضروری هستند که بدن ما به تنهایی تولید نمی‌کند.

اسیدهای چرب امگا ۳ نقش اساسی در سلامت مغز و قلب دارند. دانشمندان فهمیده اند، امگا ۳ باعث کاهش التهاب و کاهش خطر بیماری قلبی می شود. آنها برای رشد قبل از تولد در نوزادان نیز مهم هستند.

 

منبع مورد اعتماد انجمن قلب آمریکا (AHA)  توصیه می کند، حداقل 2 بار در هفته ماهی بخورید. به ویژه ماهی های چرب مانند سالمون، قزل آلای دریاچه، ساردین و ماهی تن که سرشار از امگا 3 هستند.

خوردن ماهی به طور منظم خطراتی هم دارد. آلاینده‌هایی مانند جیوه و بی‌فنیل‌های پلی‌کلرینه (PCB) از زباله‌های خانگی و صنعتی ما به آب‌های زمین، دریاچه و اقیانوس راه پیدا میکنند. سپس به ماهی‌هایی که در آنجا زندگی می‌کنند.

آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA) و FDA دستورالعمل های ترکیبی را برای زنان در سنین باروری، زنان باردار و شیرده و کودکان صادر کرده اند.

آنها به این گروه ها توصیه می کنند از خوردن ماهی هایی، با سطوح بالاتر آلودگی جیوه خودداری کنند. معمولاً شامل موارد زیر است:

  • کوسه
  • اره ماهی
  • شاه ماهی خال مخالی
  • کاشی ماهی

۱۲ ماهی فوق ستاره زیر، به دلیل داشتن مشخصات غذایی و ایمنی عالی و نیز سازگاری با محیط زیست (صید مسئولانه یا پرورش یا عدم صید بیش از حد) در لیست “بهترین ماهی” جهان قرار گرفته اند.

  1. سالمون آلاسکا

آیا ماهی آزاد وحشی بهتر است یا ماهی آزاد پرورشی؟

ماهی قزل آلا پرورشی به طور قابل توجهی ارزان تر است، اما بسته به اینکه غنی شده باشد یا نه، ممکن است حاوی امگا ۳ کمتر و ویتامین ها و مواد معدنی کمتری باشد.

ماهی قزل آلا به طور کلی برای رژیم غذایی شما یک گزینه عالی است.

دستور غذای سیخ های کوچک ماهی سالمون را تجربه کنید.

  1. ماهی کاد

این ماهی سفید پوسته پوسته منبع خوبی از فسفر، نیاسین و ویتامین B-12 است. یک وعده پخته شده ماهی کاد، حاوی 15 تا 20 گرم پروتئین است.

  1. شاه ماهی

شاه ماهی یک ماهی چرب شبیه به ساردین، است. این ماهی به خوبی دودی میشود. ماهی دودی مملو از سدیم است، بنابراین آن را در حد اعتدال مصرف کنید.

شاه ماهی به سبک مدیترانه ای را در این دستور غذا استفاده می کند.

  1. ماهی ماهی

ماهی ماهی یک نوع آبزی سفت استوایی است. این ماهی تقریباً هر گونه آماده سازی را تحمل می کند. به آن دلفین ماهی نیز می گویند، که گاهی اوقات با دلفین پستاندار اشتباه گرفته می شود. اما نگران نباشید، آنها کاملاً متفاوت هستند.

  1. ماهی خال مخالی

برخلاف ماهی سفید لاغر، ماهی خال مخالی یک ماهی روغنی و سرشار از چربی های سالم است. شاه ماهی خال مخالی یک ماهی پر جیوه است. برای تهیه غذا بهتر است، ماهی خال مخالی با جیوه پایین اقیانوس اطلس یا ماهی خال مخالی کوچکتر را انتخاب کنید.

این دستور العمل ها را برای ایده های غذایی امتحان کنید.

  1. سوف

ماهی سفید سوف دارای بافتی متوسط است و می تواند از اقیانوس یا آب شیرین به دست آید. به دلیل طعم ملایمی که دارد در تهیه یک سوپ خوشمزه به کار می رود.

  1. قزل آلای رنگین کمان

ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی در واقع یک گزینه ایمن تر از وحشی است، زیرا از آلودگی ها محافظت می شود. و با توجه به دیده بان غذای دریایی آکواریوم Monterey Bay، این یکی از بهترین انواع ماهی است که می توانید از نظر اثرات زیست محیطی بخورید.

این دستور العمل های خوشمزه قزل آلا را امتحان کنید.

  1. ساردین

ساردین نیز یک ماهی روغنی است که سرشار از ویتامین‌ها است. نسخه کنسرو شده آن آسان است، و در واقع مغذی تر است زیرا شما کل ماهی، از جمله استخوان و پوست را مصرف می کنید – نگران نباشید، آنها تقریباً حل شده اند.

  1. بیس راه راه

ماهی باس راه راه یا پرورشی یا وحشی یکی دیگر از ماهی های پایدار است. بافتی سفت و در عین حال پوسته پوسته دارد و پر از طعم است.

  1. ماهی تن

ماهی تن چه تازه چه کنسرو شده مورد علاقه بسیاری است. هنگام چیدن ماهی تن تازه، قطعه ای را انتخاب کنید که براق باشد و بوی تازه ای از اقیانوس بدهد. تهیه آن نیز آسان است – تنها چیزی که نیاز دارد پختن سریع روی حرارت است.

دستور تهیه استیک ماهی تن معطر را حتما تهیه کنید.

  1. پولاک وحشی آلاسکا

پولاک آلاسکا همیشه در شمال اقیانوس آرام صید وحشی است. به دلیل طعم ملایم و بافت سبک آن، این ماهی اغلب برای چوب ماهی و سایر محصولات ماهی کوبیده استفاده می شود.

  1. کاراکتر قطب شمال

زغال اخته قطب شمال از خانواده ماهی قزل آلا است. شبیه ماهی قزل آلا است و طعم آن جایی بین ماهی سالمون و ماهی قزل آلا است، کمی بیشتر شبیه ماهی قزل آلا. گوشت سفت، با پوسته ریز و محتوای چربی بالا است. گوشت آن از قرمز تیره تا صورتی کم رنگ است.

زغال سنگ قطبی پرورشی بیشتر در مخازن خشکی پرورش می یابد که آلودگی کمتری نسبت به آب های ساحلی ایجاد می کنند. این دستور العمل آسان را برای ماهی زغال سنگ افرا امتحان کنید.

 

ماهی یک غذای آماده و آسان پخت است.

مصرف چندین بار در هفته انواع ماهی، بسیاری از مواد مغذی مورد نیاز برای یک رژیم غذایی متعادل را تامین می کند.

اگر باردار هستید، در دوران شیردهی هستید یا وضعیت سلامتی دارید، قبل از مصرف ماهی حاوی جیوه با پزشک خود مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.