مواد اولیه لازم و ترکیبات

۳/۱ کیلوگرم مرغ، به ۸ قسمت تکه شده
آرد برای پاشیدن روی مرغ
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز بزرگ، درشت خلال شده
۲ عدد فلفل دلمه ای، دانه گرفته و از طول ضخیم رشته شده
۲ حبه سیر
۱۵۰ گرم سوسیس تند با سیر، پوست گرفته و به قطعات یک سانتیمتری خرد شده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲۰۰ گرم برنج دانه بلند سفید
۴۵۰ میلی لیترعصاره مرغ
یک قاشق چایخوری فلفل چیلی خشک، کوبیده شده
½ قاشق چایخوری آویشن خشک
۱۱۵ گرم گوشت خشک دودی، خرد شده
۱۲ عدد زیتون سیاه، نمک سود شده و خشک
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.قطعات مرغ را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خوب خشک کنید. ۲ قاشق غذاخوری آرد را به همراه نمک و فلفل در کیسه پلاستیکی بریزید و قطعات مرغ را داخل آن بیندازید. در کیسه را ببندید و تکان دهید تا مرغ ها به آرد آغشته شوند.
2.۲ قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه نسوز لعابی روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را درون روغن به مدت ۱۵دقیقه سرخ کنید تا خوب قهوه ای شوند. آنها را به یک بشقاب منتقل کنید و کنار بگذارید.
3.روغن باقی مانده را در قابلمه حرارت دهید. پیاز و فلفل دلمه ای را روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی رنگ شده و نرم شوند. سیر، سوسیس و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه دیگر، تفت دادن را ادامه دهید. برنج را هم با بقیه محتویات مخلوط کنید و ۲ دقیقه بپزید. خوب هم بزنید تا برنج به مواد آغشته شده و کمی رنگ نیمه شفاف به خود بگیرد.
4.آب مرغ، فلفل چیلی کوبیده، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید. وقتی غذا جوش آمد، مرغ ها را به قابلمه برگردانده و به آرامی روی برنج ها فشار دهید. درب ظرف را ببندید. غذا باید با حرارت خیلی کم حدود ۴۵ دقیقه بپزد تا مرغ و برنج نرم و پخته شوند.
5.به آرامی گوشت دودی، زیتون سیاه و نیمی از جعفری را به مخلوط برنج اضافه کنید، درب قابلمه را دوباره ببندید و به مدت ۵ دقیقه دیگر غذا را حرارت دهید. سپس باقیمانده جعفری را روی غذا بپاشید و سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.