گوشت گوسفند با نودلمارس 28, 2022مارس 5, 20225 48در این غذا، گوشت گوسفندِ آغشته به سویا سس، سریع سرخ می شود و برای داشتن طعمی فوق العاده در بستری از نودل سرو می گردد.توسط adminin غذای چینی, غذای مللآماده سازی5 دقیقهپخت15 دقیقهآماده سازی تا سرو20 دقیقهسطح آشپزیمتوسطجدول ارزش غذاییمناسب برای4 نفرکالری285پروتئین27 گرمکربوهیدرات10 گرمقند1 گرمچربی16 گرمچربی اشباع شده6 گرمگوشت گوسفند با نودل گوشت گوسفند با نودل توصیه سر آشپز گوشت گوسفند با نودل نودل (رشته چینی) در فروشگاه های مواد غذایی چینی قابل دسترس است.می توانید به جای نودل ساده از نودل تهیه شده از خمیر تخم مرغی استفاده کنید و رشته ها را طبق دستوری که روی بسته نوشته شده، طبخ کنید. چاپ دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. نظر
دیدگاهتان را بنویسید