مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم گوشت مغز ران گوساله، برش استیکی
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک عدد پیاز
۲ حبه سیر
۱۵۰ گرم نخود تازه یا منجمد
۱۶۰ گرم سس لوبیا سیاه
۱۵۰ گرم برگ کلم چینی، رشته ای خرد شده

طرز تهیه

1.با یک کارد تیز، چربی ا ضافی گوشت را بگیرید، آن را به رشته های باریک خرد کنید.
2.روغن آفتابگردان را در یک وُک بزرگ از قبل گرم شده، داغ کنید.
3.گوشت را داخل روغن ریخته و ۲ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
4.به کمک یک چاقوی تیز، پیاز را پوست کنده و حلقه کنید. سیر را در هاون بکوبید.
5.پیاز و سیر را همراه لوبیا سبز به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و سرخ کنید.
6.سس لوبیا سیاه و برگ های رنده شده کلم را به قابلمه بیافزایید.
7.مواد دورن وُک رابه مدت ۲ دقیقه حرارت دهید تا کلم ها کاملاً نرم شوند.
8.غذای آماده شده را به کاسه مخصوص پذیرایی منتقل کرده و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز گوشت گوساله و نخودفرنگی

امروزه کلم چینی به راحتی در بازار یافت می شود. این کلم شبیه به کاهویی است که سر آن کشیده و به رنگ سبز کم رنگ است و برگ های آن کاملاً در هم پیچیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.