توصیه سر آشپز گوشت گوساله و نخودفرنگی
امروزه کلم چینی به راحتی در بازار یافت می شود. این کلم شبیه به کاهویی است که سر آن کشیده و به رنگ سبز کم رنگ است و برگ های آن کاملاً در هم پیچیده است.
۴۵۰ گرم گوشت مغز ران گوساله، برش استیکی | |
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
یک عدد پیاز | |
۲ حبه سیر | |
۱۵۰ گرم نخود تازه یا منجمد | |
۱۶۰ گرم سس لوبیا سیاه | |
۱۵۰ گرم برگ کلم چینی، رشته ای خرد شده |
1. | با یک کارد تیز، چربی ا ضافی گوشت را بگیرید، آن را به رشته های باریک خرد کنید. |
2. | روغن آفتابگردان را در یک وُک بزرگ از قبل گرم شده، داغ کنید. |
3. | گوشت را داخل روغن ریخته و ۲ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. |
4. | به کمک یک چاقوی تیز، پیاز را پوست کنده و حلقه کنید. سیر را در هاون بکوبید. |
5. | پیاز و سیر را همراه لوبیا سبز به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و سرخ کنید. |
6. | سس لوبیا سیاه و برگ های رنده شده کلم را به قابلمه بیافزایید. |
7. | مواد دورن وُک رابه مدت ۲ دقیقه حرارت دهید تا کلم ها کاملاً نرم شوند. |
8. | غذای آماده شده را به کاسه مخصوص پذیرایی منتقل کرده و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز گوشت گوساله و نخودفرنگی
امروزه کلم چینی به راحتی در بازار یافت می شود. این کلم شبیه به کاهویی است که سر آن کشیده و به رنگ سبز کم رنگ است و برگ های آن کاملاً در هم پیچیده است.
دیدگاهتان را بنویسید