مواد لازم و ترکیبات

۶۲۵ گرم گوشت راسته یا مغز ران گوساله، برش استیکی
۲ قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا
۲ تا ۳ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی با تندی ملایم
½ قاشق چایخوری نمک
۶ ساقه کرفس
۴ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده ، دانه گرفته و قاچ شده
۶ قاشق غذاخوری عصاره گوشت یا آب
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۳ قاشق غذاخوری سرکه قرمز
۲ قاشق غذاخوری عسل خالص بدون موم
یک قاشق سس وستیشر
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۴ عدد پیازچه، باریک و اریب حلقه شده
۱ تا ۲ حبه سیر، له شده
رشته چینی برای سرو
برگ کرفس برای تزیین

طرز تهیه

1.گوشت را با یک کارد تیز یا ساطور به رشته های باریک یک سانتی بریده و در ون یک کاسه بریزید.
2.پاپریکا، پودر فلفل چیلی و نمک را با هم مخلوط کرده و به گوشت بیافزاید، تا زمانیکه گوشت کاملاً به ادویه ها آغشته شود، مواد را هم بزنید . گوشت را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در این مواد خوابانده و در جای سرد بگذارید.
3.۳کرفس را به قطعات ۵ سانتی بریده، سپس هر کدام را از درازا به ضخامت ۵ میلیمتر خلال کنید.
4.عصاره گوشت، رب گوجه فرنگی، عسل، سرکه و سس وستیشر را با هم مخلوط نموده و کنار بگذارید.
5.روغن را درون وُک ریخته و حرارت دهید تا کاملاً داغ شود، پیازچه، کرفس و سیر را اضافه نموده و به مدت ۱دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس تکه های گوشت را بیافزایید. مواد را روی حرارت زیاد به مدت ۳ تا ۴دقیقه تفت دهید تا گوشت کاملاً بپزد.
6.سس آماده شده را به ماهیتابه اضافه کرده و به سبک شرقی به تفت سریع مواد ادامه دهید تا کاملاً مخلوط شده و جلز ولز کنند.
7.غذا را با رشته چینی سرو کرده و در صورت تمایل، آن را با برگ های کرفس تزیین نمایید.

گوشت گوساله اسپایسی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.