گوشت گوساله اسپایسی
۶۲۵ گرم گوشت راسته یا مغز ران گوساله، برش استیکی | |
۲ قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا | |
۲ تا ۳ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی با تندی ملایم | |
½ قاشق چایخوری نمک | |
۶ ساقه کرفس | |
۴ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده ، دانه گرفته و قاچ شده | |
۶ قاشق غذاخوری عصاره گوشت یا آب | |
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
۳ قاشق غذاخوری سرکه قرمز | |
۲ قاشق غذاخوری عسل خالص بدون موم | |
یک قاشق سس وستیشر | |
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
۴ عدد پیازچه، باریک و اریب حلقه شده | |
۱ تا ۲ حبه سیر، له شده | |
رشته چینی برای سرو | |
برگ کرفس برای تزیین |
1. | گوشت را با یک کارد تیز یا ساطور به رشته های باریک یک سانتی بریده و در ون یک کاسه بریزید. |
2. | پاپریکا، پودر فلفل چیلی و نمک را با هم مخلوط کرده و به گوشت بیافزاید، تا زمانیکه گوشت کاملاً به ادویه ها آغشته شود، مواد را هم بزنید . گوشت را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در این مواد خوابانده و در جای سرد بگذارید. |
3. | ۳کرفس را به قطعات ۵ سانتی بریده، سپس هر کدام را از درازا به ضخامت ۵ میلیمتر خلال کنید. |
4. | عصاره گوشت، رب گوجه فرنگی، عسل، سرکه و سس وستیشر را با هم مخلوط نموده و کنار بگذارید. |
5. | روغن را درون وُک ریخته و حرارت دهید تا کاملاً داغ شود، پیازچه، کرفس و سیر را اضافه نموده و به مدت ۱دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس تکه های گوشت را بیافزایید. مواد را روی حرارت زیاد به مدت ۳ تا ۴دقیقه تفت دهید تا گوشت کاملاً بپزد. |
6. | سس آماده شده را به ماهیتابه اضافه کرده و به سبک شرقی به تفت سریع مواد ادامه دهید تا کاملاً مخلوط شده و جلز ولز کنند. |
7. | غذا را با رشته چینی سرو کرده و در صورت تمایل، آن را با برگ های کرفس تزیین نمایید. |
گوشت گوساله اسپایسی
دیدگاهتان را بنویسید