گوشت و نودل تفت داده

یک دسته پیازچه | |
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
یک حبه سیر، له شده | |
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
۵۰۰ گرم گوشت گوساله ترد، باریک خرد شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز درشت، دانه گرفته و حلقه شده | |
یک عدد فلفل چیلی قرمز کوچک، دانه گرفته و خرد شده | |
۳۵۰ گرم جوانه لوبیا تازه | |
یک عدد ساقه کوچک گیاه لیمو، ریز خرد شده | |
۲۵ گرم کره بادام زمینی | |
۴ قاشق غذاخوری شیر نارگیل | |
یک قاشق غذاخوری سرکه | |
یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای نرم و ملایم | |
۲۵۰ گرم رشته چینی متوسط تخم مرغ | |
نمک و فلفل به میزان لازم | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس |
1. | پیازچه ها را باریک و ظریف خرد کرده، مقداری از آن را برای تزیین غذا کنار بگذارید. |
2. | روغن را در یک ماهیتابه یا وُک روی حرارت زیاد گرم کنید. پیازچه، سیر و ریشه زنجبیل را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. گوشت بره را اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا سرخ شوند. |
3. | فلفل دلمه ای را اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر تفت دهید و هم بزنید. فلفل چیلی وجوانه لوبیا را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. گیاه لیمو، کره بادام زمینی، شیر نارگیل، سرکه، سویا سس و شکر را مخلوط کرده، سپس آنها را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. |
4. | در همین فاصله، نودل های تخم مرغی را در یک قابلمه آب جوش و کمی نمک به مدت ۴ دقیقه بجوشانید یا طبق دستور روی بسته آن عمل کنید. آنها را آبکش نموده و به ماهیتابه اضافه کنید تا خوب با مخلوط گوشت ترکیب شوند. |
5. | نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. غذا را با مقداری پیازچه تزیین کنید و گرم سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید