مواد لازم و ترکیبات

یک دسته پیازچه
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک حبه سیر، له شده
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده
۵۰۰ گرم گوشت گوساله ترد، باریک خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز درشت، دانه گرفته و حلقه شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز کوچک، دانه گرفته و خرد شده
۳۵۰ گرم جوانه لوبیا تازه
یک عدد ساقه کوچک گیاه لیمو، ریز خرد شده
۲۵ گرم کره بادام زمینی
۴ قاشق غذاخوری شیر نارگیل
یک قاشق غذاخوری سرکه
یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای نرم و ملایم
۲۵۰ گرم رشته چینی متوسط تخم مرغ
نمک و فلفل به میزان لازم
یک قاشق غذاخوری سویا سس

طرز تهیه

1.پیازچه ها را باریک و ظریف خرد کرده، مقداری از آن را برای تزیین غذا کنار بگذارید.
2.روغن را در یک ماهیتابه یا وُک روی حرارت زیاد گرم کنید. پیازچه، سیر و ریشه زنجبیل را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. گوشت بره را اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا سرخ شوند.
3.فلفل دلمه ای را اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر تفت دهید و هم بزنید. فلفل چیلی وجوانه لوبیا را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. گیاه لیمو، کره بادام زمینی، شیر نارگیل، سرکه، سویا سس و شکر را مخلوط کرده، سپس آنها را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.
4.در همین فاصله، نودل های تخم مرغی را در یک قابلمه آب جوش و کمی نمک به مدت ۴ دقیقه بجوشانید یا طبق دستور روی بسته آن عمل کنید. آنها را آبکش نموده و به ماهیتابه اضافه کنید تا خوب با مخلوط گوشت ترکیب شوند.
5.نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. غذا را با مقداری پیازچه تزیین کنید و گرم سرو نمایید.

گوشت و نودل تفت داده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.