گوشت و نودل تفت داده

| یک دسته پیازچه | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| یک حبه سیر، له شده | |
| یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| ۵۰۰ گرم گوشت گوساله ترد، باریک خرد شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز درشت، دانه گرفته و حلقه شده | |
| یک عدد فلفل چیلی قرمز کوچک، دانه گرفته و خرد شده | |
| ۳۵۰ گرم جوانه لوبیا تازه | |
| یک عدد ساقه کوچک گیاه لیمو، ریز خرد شده | |
| ۲۵ گرم کره بادام زمینی | |
| ۴ قاشق غذاخوری شیر نارگیل | |
| یک قاشق غذاخوری سرکه | |
| یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای نرم و ملایم | |
| ۲۵۰ گرم رشته چینی متوسط تخم مرغ | |
| نمک و فلفل به میزان لازم | |
| یک قاشق غذاخوری سویا سس |
| 1. | پیازچه ها را باریک و ظریف خرد کرده، مقداری از آن را برای تزیین غذا کنار بگذارید. |
| 2. | روغن را در یک ماهیتابه یا وُک روی حرارت زیاد گرم کنید. پیازچه، سیر و ریشه زنجبیل را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. گوشت بره را اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا سرخ شوند. |
| 3. | فلفل دلمه ای را اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر تفت دهید و هم بزنید. فلفل چیلی وجوانه لوبیا را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. گیاه لیمو، کره بادام زمینی، شیر نارگیل، سرکه، سویا سس و شکر را مخلوط کرده، سپس آنها را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. |
| 4. | در همین فاصله، نودل های تخم مرغی را در یک قابلمه آب جوش و کمی نمک به مدت ۴ دقیقه بجوشانید یا طبق دستور روی بسته آن عمل کنید. آنها را آبکش نموده و به ماهیتابه اضافه کنید تا خوب با مخلوط گوشت ترکیب شوند. |
| 5. | نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. غذا را با مقداری پیازچه تزیین کنید و گرم سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید