مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن
یک قاشق چایخوری دانه زیره سبز
۲ عدد برگ بو
۵/۲ سانتیمتر چوب دارچین
یک عدد پیاز، خرد شده
۷۵۰ گرم گوشت بره بدون چربی و بدون استخوان، به قطعات ۵/۲ سانتیمتری خرد شده
۱۲۵ گرم لپه، ۶ ساعت خیس خورده و آبکش شده
یک قاشق چایخوری نمک
یک عدد فلفل تازه چیلی سبز، حلقه شده
۳/۱ لیتر/ ¼۲ پیمانه آب
یک حبه سیر، له شده
¼ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
½ قاشق چایخوری پودر کاری یا گرام ماسالا (دلخواه)
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده (دلخواه)

طرز تهیه

1.روغن را در یک ماهیتابه گود یا وُک گرم نموده، دانه های زیره، برگ بو و چوب دارچین را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا دانه های زیره به صدا درآیند.
2.پیاز را به ماهیتابه بیافزایید، تفت دهید و هم بزنید تا طلایی شود. قطعات گوشت را داخل ماهیتابه بریزید و خوب تفت دهید تا سرخ شوند.
3.نمک، لپه، فلفل چیلی، آب، سیر، زردچوبه و پودر چیلی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بگذارید مواد به جوش بیایند و آنها را به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم بجوشانید.
4.اگر از ادویه گرام ماسالا استفاده می کنید، آن را افزوده و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
5.ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. اگر از گشنیز استفاده می کنید، آن را اضافه کنید و بلافاصله غذا را سرو نمایید.

توصیه سرآشپز گوشت و لپه با ادویه ماسالا

برای صرفه جویی در وقت می توانید از ۴۰۰ گرم کنسرو لپه استفاده کنید. لپه کنسروی را در پایان پخت به کاری اضافه کرده و روی حرارت کم قرار دهید تا کاملاً داغ شود. سپس می توانید غذا را سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.