توصیه سرآشپز گوشت و لپه با ادویه ماسالا
برای صرفه جویی در وقت می توانید از ۴۰۰ گرم کنسرو لپه استفاده کنید. لپه کنسروی را در پایان پخت به کاری اضافه کرده و روی حرارت کم قرار دهید تا کاملاً داغ شود. سپس می توانید غذا را سرو نمایید.

| ۲ قاشق غذاخوری روغن | |
| یک قاشق چایخوری دانه زیره سبز | |
| ۲ عدد برگ بو | |
| ۵/۲ سانتیمتر چوب دارچین | |
| یک عدد پیاز، خرد شده | |
| ۷۵۰ گرم گوشت بره بدون چربی و بدون استخوان، به قطعات ۵/۲ سانتیمتری خرد شده | |
| ۱۲۵ گرم لپه، ۶ ساعت خیس خورده و آبکش شده | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| یک عدد فلفل تازه چیلی سبز، حلقه شده | |
| ۳/۱ لیتر/ ¼۲ پیمانه آب | |
| یک حبه سیر، له شده | |
| ¼ قاشق چایخوری پودر زردچوبه | |
| یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
| ½ قاشق چایخوری پودر کاری یا گرام ماسالا (دلخواه) | |
| یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده (دلخواه) |
| 1. | روغن را در یک ماهیتابه گود یا وُک گرم نموده، دانه های زیره، برگ بو و چوب دارچین را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا دانه های زیره به صدا درآیند. |
| 2. | پیاز را به ماهیتابه بیافزایید، تفت دهید و هم بزنید تا طلایی شود. قطعات گوشت را داخل ماهیتابه بریزید و خوب تفت دهید تا سرخ شوند. |
| 3. | نمک، لپه، فلفل چیلی، آب، سیر، زردچوبه و پودر چیلی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بگذارید مواد به جوش بیایند و آنها را به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم بجوشانید. |
| 4. | اگر از ادویه گرام ماسالا استفاده می کنید، آن را افزوده و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. |
| 5. | ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. اگر از گشنیز استفاده می کنید، آن را اضافه کنید و بلافاصله غذا را سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز گوشت و لپه با ادویه ماسالا
برای صرفه جویی در وقت می توانید از ۴۰۰ گرم کنسرو لپه استفاده کنید. لپه کنسروی را در پایان پخت به کاری اضافه کرده و روی حرارت کم قرار دهید تا کاملاً داغ شود. سپس می توانید غذا را سرو نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید