توصیه سرآشپز گوشت و لپه با ادویه ماسالا
برای صرفه جویی در وقت می توانید از ۴۰۰ گرم کنسرو لپه استفاده کنید. لپه کنسروی را در پایان پخت به کاری اضافه کرده و روی حرارت کم قرار دهید تا کاملاً داغ شود. سپس می توانید غذا را سرو نمایید.
۲ قاشق غذاخوری روغن | |
یک قاشق چایخوری دانه زیره سبز | |
۲ عدد برگ بو | |
۵/۲ سانتیمتر چوب دارچین | |
یک عدد پیاز، خرد شده | |
۷۵۰ گرم گوشت بره بدون چربی و بدون استخوان، به قطعات ۵/۲ سانتیمتری خرد شده | |
۱۲۵ گرم لپه، ۶ ساعت خیس خورده و آبکش شده | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
یک عدد فلفل تازه چیلی سبز، حلقه شده | |
۳/۱ لیتر/ ¼۲ پیمانه آب | |
یک حبه سیر، له شده | |
¼ قاشق چایخوری پودر زردچوبه | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
½ قاشق چایخوری پودر کاری یا گرام ماسالا (دلخواه) | |
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده (دلخواه) |
1. | روغن را در یک ماهیتابه گود یا وُک گرم نموده، دانه های زیره، برگ بو و چوب دارچین را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا دانه های زیره به صدا درآیند. |
2. | پیاز را به ماهیتابه بیافزایید، تفت دهید و هم بزنید تا طلایی شود. قطعات گوشت را داخل ماهیتابه بریزید و خوب تفت دهید تا سرخ شوند. |
3. | نمک، لپه، فلفل چیلی، آب، سیر، زردچوبه و پودر چیلی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بگذارید مواد به جوش بیایند و آنها را به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم بجوشانید. |
4. | اگر از ادویه گرام ماسالا استفاده می کنید، آن را افزوده و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. |
5. | ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. اگر از گشنیز استفاده می کنید، آن را اضافه کنید و بلافاصله غذا را سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز گوشت و لپه با ادویه ماسالا
برای صرفه جویی در وقت می توانید از ۴۰۰ گرم کنسرو لپه استفاده کنید. لپه کنسروی را در پایان پخت به کاری اضافه کرده و روی حرارت کم قرار دهید تا کاملاً داغ شود. سپس می توانید غذا را سرو نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید