گوشت مرغابی با لیمو و زنجبیل

| ۳عدد سینه مرغابی وحشی بدون استخوان، هر کدام حدود ۲۵۰ گرم | |
| نمک | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ۱۲۵میلی لیتر روغن زیتون | |
| ۲ قاشق چایخوری روغن کنجد | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| پوست رنده شده و آب یک عدد پرتقال | |
| ۲ قاشق چایخوری سس ماهی | |
| یک قاشق غذا خوری ریشه زنجبیل رنده شده | |
| یک حبه سیر،کوبیده شده | |
| ۳ عدد پیازچه، ریز خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری شکر | |
| حدود ۲۵۰ گرم مخلوط برگ های سالادی | |
| ورقه های پرتقال برای تزیین (دلخواه) |
| 1. | سینه های مرغابی را بشویید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید. سپس آنها را نصف کرده و تمام سطح روی پوست سینه مرغابی را با چنگال سوراخ کنید و نمک بزنید. قطعات سینه مرغابی را از طرف پوست داخل تابه کباب پز بچینید و روی سینی مشبک فلزی فر قرار دهید. |
| 2. | مرغابی ها را در فری که از قبل گرم شده به مدت ۱۰دقیقه بپزید، سپس آنها را برگردانید و به مدت ۱۲تا ۱۵دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا به خوبی مغزپخت شوند. اما گوشت وسط سینه مرغابی صورتی رنگ بماند و پوست مرغابی برشته شده باشد. |
| 3. | برای تهیه سس، روغن زیتون و روغن کنجد را با آب لیمو، پوست پرتقال رنده شده وآب پرتقال، سس ماهی، ریشه زنجبیل رنده شده، سیر، سویا سس رقیق، پیازچه و شکر مخلوط کنید و بزنید تا خوب ترکیب شوند. |
| 4. | سینه مرغابی ها را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود. با یک کارد تیز، سینه مرغابی را به صورت ورقه های ضخیم خرد کنید. |
| 5. | برای مرطوب کردن گوشت مرغابی، آن را به کمی سس آغشته سازید. |
| 6. | برای سرو، برگهای کاهو را دور تا دور دیس بچینید. روی آنها برشهای سینه مرغابی را قرار دهید و باقیمانده سس سالاد را روی آنها بریزید. |
| 7. | در صورت تمایل، می توانید غذا را با ورقه های پرتقال تزیین کرده، و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید