گوشت قلقلی با سس ادویه دار

۲۲۵ گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده | |
۲۲۵ گرم گوشت بره یا گوساله، چرخ کرده | |
یک عدد پیاز، ریز خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
یک عدد ساقه کرفس، ریز خرد شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
۲ قاشق غذاخوری کره | |
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
نمک و فلفل به میزان لازم | |
گشنیز تازه، خرد شده برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
یک عدد پیاز، ریز خرد شده | |
۱۵۰ میلی لیتر عصاره سبزیجات سرد | |
۲ قاشق چایخوری شکر نرم قهوه ای | |
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی، خرد شده | |
یک قاشق چایخوری فلفل پاپریکا | |
یک عدد فلفل سبز چیلی، خرد شده | |
۲ قاشق چایخوری آرد ذرت |
1. | سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا کاملاً نرم شوند. آنها را آبکش کنید و داخل یک کاسه بزرگ له کنید تا پوره ای نرم و یکدست حاصل شود. |
2. | گوشت چرخ کرده، پیاز، گشنیز، کرفس و سیر را به آن بیافزایید وخوب مخلوط کنید. |
3. | مخلوط گوشت را به ۲۰ گلوله کوچک تقسیم نمایید. |
4. | برای تهیه سس، ابتدا روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید و پیاز را به مدت ۵ دقیقه در آن آرام تفت دهید. در یک کاسه کوچک آرد ذرت و عصاره سبزیجات را مخلوط کنید و آن را با بقیه مواد سس داخل ماهیتابه بریزید. بگذارید مواد به جوش بیایند. سپس آنها را به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت کم بجوشانید. |
5. | در همین فاصله، برای سرخ کردن گوشت های قلقلی، کره و روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید. گوشت ها را در چند مرحله اضافه کنید و هر بار به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا سرخ شوند. فراموش نکنید که باید آنها را مرتب، زیر و رو کنید. در مدت سرخ کردن باقیمانده گوشت ها، قلقلی های سرخ شده را گرم نگه دارید. سپس آنها را داخل یک ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته، سس گوجه را اطراف آنها بریزید. غذا را با گشنیز تزیین کرده و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید