گوشت ترش و شیرین

| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن نباتی برای سرخ کردن | |
| ۲۲۵ گرم فیله گوشت، به مکعب های یک سانتی خرد شده | |
| یک عدد پیاز، حلقه شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و حلقه شده | |
| ۲۲۵ گرم تکه های آناناس | |
| یک عدد هویج کوچک، باریک خلال شده | |
| ۲۵ گرم کنسرو مغز درخت بامبوی جوانه زده، آبکش و نصف شده | |
| برنج یا نودل (رشته چینی) برای سرو | |
| مواد لازم برای تهیه خمیر : | |
| مواد لازم برای تهیه خمیر : | |
| ۱۲۵ گرم آرد معمولی (ساده) | |
| یک قاشق چایخوری آرد ذرت | |
| ½ ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
| یک قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ۱۲۵ گرم شکر قهوه ای روشن | |
| ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
| ۱۲۵ میلی لیتر سرکه سفید | |
| ۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
| ۴ قاش۴ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| ۶ قاشق غذاخوری آب آناناس |
| 1. | برای تهیه خمیر، آرد معمولی را به همراه آرد ذرت و بکینگ پودر در یک کاسه بزرگ الک کنید. روغن نباتی را اضافه کرده و به مقدار کافی (در حدود ۱۷۵ میلی لیتر ) آب داخل مواد بریزید و هم بزنید تا خمیر نرم، یکدست و غلیظی به دست آید. |
| 2. | روغن نباتی را در یک ماهیتابه وُک از قبل گرم شده، بریزید و حرارت دهید تا کامل داغ شده و دود کند. |
| 3. | قطعات گوشت را در خمیر فرو برده و در روغن داغ سرخ کنید تا مغز پخت شوند. این کار را در چند مرحله انجام دهید. گوشت ها را با کفگیر سوراخ دار از وُک خارج کرده و روغن اضافی آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید و تازمان نیاز گرم نگه دارید. |
| 4. | یک قاشق غذاخوری از روغن داخل ماهیتابه را نگه دارید و باقی را خالی کنید. روغن را حرارت داده و پیاز، فلفل دلمهای، تکه های آناناس، هویج و مغز جوانه درخت بامبو را به روغن اضافه کرده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید. سبزیجات را با کفگیر یا یک کفگیرسوراخ دار از وُک خارج کرده و کنار بگذارید. |
| 5. | تمام مواد تهیه سس را با هم مخلوط کنید، داخل وُک بریزید و حرارت دهید تا به جوش بیایند. سس را هم بزنید تا غلیظ و یکنواخت شود.سپس بگذارید به مدت یک دقیقه بجوشد. گوشت و سبزیجات را داخل ماهیتابه بریزید تا به مدت ۱تا ۲دقیقه در سس بپزند. خوراک آماده را به بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل کنید و همراه برنج یا نودل سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید