توصیه سرآشپز در تهیه گوشت بره با پوشش ادویه
اگر ترجیح می دهید ؛ گوشت بره برای پختن مرحله دوم میتواند کاملاً از فویل خارج شود. برای مزه دودی کباب کردن ، آنرا مستقیما روی زغال کباب کرده و در صورت نیاز با روغن اضافه آغشته کنید.
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲قاشق غذاخوری شکر خام قهوه ای | |
۲قاشق غذاخوری خردل | |
یک قاشق غذاخوری سس ریشه خردل | |
یک قاشق غذاخوری آرد صاف شده | |
۳۵۰ گرم فیله گردن بره | |
نمک و فلفل | |
برای سرو کردن | |
سالاد کلم | |
برشهای گوجه |
1. | برای مزه دادن: روغن ، شکر ، خردل ، سس ریشه خردل ، آرد و نمک و فلفل را در یک ظرف کوتاه غیر فلزی ترکیب و کاملاً مخلوط کنید . |
2. | گوشت بره را در ترکیب ادویه ها بغلتانید تا کاملا آغشته شود . |
3. | یک یا دو قطعه فویل یا یک فویل بزرگ با ضخامت دو برابر را کمی روغن بزنید. گوشت بره را روی فویل گذاشته و آنرا به سمت بالا بپیچانید تا گوشت کاملا پوشیده شود . |
4. | بسته فویل را روی زغال داغ به مدت ۳۰ دقیقه قرار داده و گاه گاهی برای اینکه یکسان بپزد ، آنرا بچرخانید . |
5. | با دقت بسته فویل را باز کرده ، با قاشق معجون ترد کننده را روی گوشت بره ادویه ای بریزید و کباب کردن را برای بیش از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا وقتی گوشت مغز پخت شود ، ادامه دهید . |
6. | گوشت بره را در یک دیس قرار داده و فویل را باز کنید . با برشهای ضخیم آنرا بریده و با سالاد کلم و برشهای گوجه سرو کنید. |
توصیه سرآشپز در تهیه گوشت بره با پوشش ادویه
اگر ترجیح می دهید ؛ گوشت بره برای پختن مرحله دوم میتواند کاملاً از فویل خارج شود. برای مزه دودی کباب کردن ، آنرا مستقیما روی زغال کباب کرده و در صورت نیاز با روغن اضافه آغشته کنید.
دیدگاهتان را بنویسید