مواد اولیه لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲قاشق غذاخوری شکر خام قهوه ای
۲قاشق غذاخوری خردل
یک قاشق غذاخوری سس ریشه خردل
یک قاشق غذاخوری آرد صاف شده
۳۵۰ گرم فیله گردن بره
نمک و فلفل
برای سرو کردن
سالاد کلم
برشهای گوجه

راهنمای پخت

1.برای مزه دادن: روغن ، شکر ، خردل ، سس ریشه خردل ، آرد و نمک و فلفل را در یک ظرف کوتاه غیر فلزی ترکیب و کاملاً مخلوط کنید .
2.گوشت بره را در ترکیب ادویه ها بغلتانید تا کاملا آغشته شود .
3.یک یا دو قطعه فویل یا یک فویل بزرگ با ضخامت دو برابر را کمی روغن بزنید. گوشت بره را روی فویل گذاشته و آنرا به سمت بالا بپیچانید تا گوشت کاملا پوشیده شود .
4.بسته فویل را روی زغال داغ به مدت ۳۰ دقیقه قرار داده و گاه گاهی برای اینکه یکسان بپزد ، آنرا بچرخانید .
5.با دقت بسته فویل را باز کرده ، با قاشق معجون ترد کننده را روی گوشت بره ادویه ای بریزید و کباب کردن را برای بیش از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا وقتی گوشت مغز پخت شود ، ادامه دهید .
6.گوشت بره را در یک دیس قرار داده و فویل را باز کنید . با برشهای ضخیم آنرا بریده و با سالاد کلم و برشهای گوجه سرو کنید.

توصیه سرآشپز در تهیه گوشت بره با پوشش ادویه

اگر ترجیح می دهید ؛ گوشت بره برای پختن مرحله دوم میتواند کاملاً از فویل خارج شود. برای مزه دودی کباب کردن ، آنرا مستقیما روی زغال کباب کرده و در صورت نیاز با روغن اضافه آغشته کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.