مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم فیله گردن بره یا تکه های گوشت بدون استخوان ران بره
یک عدد سفیده تخم مرغ، کمی زده شده
۲۵ گرم /۴ قاشق غذاخوری آرد ذرت
یک قاشق چایخور ی پودر پنج ادویه چینی
۳ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک عدد پیاز قرمز
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته و خلال شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز دانه گرفته و خلال شده
یک عدد فلفل دلمه ای زرد یا نارنجی دانه گرفته و خلال شده
۵ قاشق غذاخوری سس لوبیای سیاه
برنج یا رشته چینی پخته برای سرو

طرز تهیه

1.با استفاده از یک کارد تیز، گوشت را به تکه های باریک ببرید.
2.سفیده تخم مرغ، آرد ذرت و پودر پنج ادویه چینی را با هم مخلوط نمایید. گوشت ها را داخل این مخلوط بغلطانید تا کاملاً یکدست به آنها آغشته شود.
3.روغن را درون یک وُک ریخته وگرم کنید، گوشت را به مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا کناره های گوشت کاملاً برشته شود.
4.پیاز قرمز را حلقه کنید. آن را همراه خلال فلفل دلمه ای ها به وُک بیافزایید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
5.سس لوبیای سیاه را به مخلوط درون وُک اضافه کرده و حرارت دهید.
6.گوشت و سس را داخل ظروف گرم مخصوص پذیرایی ریخته و با برنج تازه دم یا رشته چینی داغ سرو نمایید.

توصیه سر آشپز گوشت بره با سس لوبیای سیاه

مراقب باشید گوشت های آغشته به آرد، حین سرخ کردن نسوزند. این مواد ممکن است باعث چسبیدن گوشت به ته وُک شوند. برای جلوگیری از این امر، باید هنگام سرخ کردن، آنها را مرتب به سمت دیواره های وُک حرکت دهید و هم بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.