توصیه سرآشپز گوشت بره با سس صدف
برای تهیه سس صدف، باید صدف را داخل سویا سس و آب نمک پخت. این سس را درون بطری می فروشند و می توان آن را ماه ها داخل یخچال نگهداری کرد.
۴۵۰ گرم گوشت مغز ران بره، برش استیکی | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیچوان | |
یک قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
۲ حبه سیر، له شده | |
۸ عدد پیازچه، حلقه شده | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ | |
۶ قاشق غذاخوری سس صدف | |
۱۷۵ گرم برگ کلم چینی | |
میگوی سرخ شده برای سرو (دلخواه) |
1. | با یک چاقوی تیز، چربی اضافی گوشت را جدا کرده، سپس آن را بسیار نازک خرد کنید. |
2. | پودر فلفل سیچوان را روی گوشت بپاشید و مخلوط کنید تا فلفل کاملاًبه خورد گوشت برود. |
3. | روغن بادام زمینی را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ چدنی که از قبل گرم شده ، بریزید و داغ کنید. |
4. | گوشت را درون وُک یا ماهیتابه ریخته و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. |
5. | در همین فاصله، پیازچه را حلقه کرده و سیر را در یک هاون بکوبید. سپس آنها را همراه سویا سس داخل وُک ریخته و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. |
6. | سس صدف و برگ کلم چینی را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا زمانیکه برگ ها نرم شوند و آب موجود به جوش آید. |
7. | غذای آماده را داخل کاسه های مخصوص پذیرایی گرم ریخته و با میگوهای سرخ شده داغ سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز گوشت بره با سس صدف
برای تهیه سس صدف، باید صدف را داخل سویا سس و آب نمک پخت. این سس را درون بطری می فروشند و می توان آن را ماه ها داخل یخچال نگهداری کرد.
دیدگاهتان را بنویسید