مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم گوشت مغز ران بره، برش استیکی
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیچوان
یک قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۲ حبه سیر، له شده
۸ عدد پیازچه، حلقه شده
۲ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
۶ قاشق غذاخوری سس صدف
۱۷۵ گرم برگ کلم چینی
میگوی سرخ شده برای سرو (دلخواه)

طرز تهیه

1.با یک چاقوی تیز، چربی اضافی گوشت را جدا کرده، سپس آن را بسیار نازک خرد کنید.
2.پودر فلفل سیچوان را روی گوشت بپاشید و مخلوط کنید تا فلفل کاملاًبه خورد گوشت برود.
3.روغن بادام زمینی را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ چدنی که از قبل گرم شده ، بریزید و داغ کنید.
4.گوشت را درون وُک یا ماهیتابه ریخته و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
5.در همین فاصله، پیازچه را حلقه کرده و سیر را در یک هاون بکوبید. سپس آنها را همراه سویا سس داخل وُک ریخته و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
6.سس صدف و برگ کلم چینی را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا زمانیکه برگ ها نرم شوند و آب موجود به جوش آید.
7.غذای آماده را داخل کاسه های مخصوص پذیرایی گرم ریخته و با میگوهای سرخ شده داغ سرو نمایید.

توصیه سرآشپز گوشت بره با سس صدف

برای تهیه سس صدف، باید صدف را داخل سویا سس و آب نمک پخت. این سس را درون بطری می فروشند و می توان آن را ماه ها داخل یخچال نگهداری کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.