مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری آرد
یک قاشق غذا خوری مریم گلی تازه یا یک قاشق چایخوری مریم گلی خشک
۴ تکه گوشت بدون استخوان کم چرب، پاک شده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱۵ گرم کره
۲ عدد پیاز قرمز، حلقه شده
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
۴ عدد گوجه فرنگی بیضی و کشیده، چهار قاچ شده
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.آرد، مریم گلی و نمک و فلفل را در یک بشقاب با یکدیگر مخلوط کرده و به آرامی دو طرف تکه های گوشت را به آن آغشته کنید.
2.کره و روغن زیتون را در ماهیتابه ای گرم کرده، سپس تکه های گوشت را در آن سرخ کنید. هر سمت گوشت را ۶ تا ۷ دقیقه حرارت دهید تا خوب بپزند. روغن اضافی آنها را بگیرید. روغن و عصاره گوشت داخل ماهیتابه را در ظرفی گرم نگه دارید.
3.پیازهای حلقه شده را به آب لیمو آغشته کنید و با گوجه فرنگی و شکر سرخ کنید تا نرم شوند.
4.گوشت ها را با مخلوط گوجه و پیاز پخته شده سرو نمایید و درکنار غذا، سالاد کاهو قرار دهید.

گوشت با مریم گلی طعم و عطر دلچسبی دارد.

در کشور انگلستان مریم گلی یکی از گیاهان پرکاربرد در کنار جعفری، رزماری و آویشن است. این گیاه در تهیه غذاهای اروپایی، ایتالیایی و خاورمیانه پرکاربرد است. از مریم گلی در کریسمس یا روز شکرگزاری در کنار گوشت بوقلمون کباب شده استفاده می شود.

دستور تهیه پلومرغ با مریم گلی