مواد لازم و ترکیبات

۵/۱ کیلوگرم گوشت ران یا کتف گاو
آب ۲ تا ۳ عدد لیمو
۵۰۰ میلی لیتر عصاره مرغ
۱۰ حبه سیر، ریز شده
۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پودر چیلی با تندی کم
۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲ عدد پیاز، خرد شده
۲۵ عدد گوجه ترش کوچک، درشت خرد شده
۱ تا ۲ قاشق چایخوری شکر
مقداری پودر دارچین
مقداری پودر فلفل شیرین (فلفل آمریکایی)
مقداری پودر زیره سبز
نمک
تردیلای ذرت گرم شده برای سرو

طرز تهیه

1.گوشت را با آب لیمو، سیر، پودر چیلی، ۲ قاشق غذاخوری روغن و نمک ترکیب کنید. مخلوط به دست آمده را یک شب داخل یخچال بگذارید تا طعم آن به خورد گوشت برود.
2.گوشت ها را از مایه بیرون آورید. با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید و مایه را کنار بگذارید. باقیمانده روغن را گرم کنید و گوشت ها را در آن تفت دهید تا طلایی شوند. پیاز، مایه ای که کنار گذاشته بودید و عصاره مرغ را به آن اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزید تا گوشت ها نرم و ترد شوند.
3.با یک قاشق، چربی روی غذا را بگیرید و گوجه فرنگی ها را به آن اضافه کنید. به پخت غذا تا ۲۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا گوجه ها نرم شوند. گوجه ها را له کنید تا به صورت پوره درشت در آیند. آلوها، شکر و ادویه ها را اضافه کنید و غذا را بچشید.
4.دمای فر را به ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی افزایش دهید. گوشت و سس را بدون درپوش به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا گوشت ها برشته شوند و سس غلیظ گردد.
5.گوشت را از ظرف بیرون آورید و چند دقیقه کنار بگذارید، سپس آن را ورقه کرده و روی برش ها سس بریزید. غذا را گرم و با تردیلای ذرت سرو نمایید.

گوشت ادویه زده با آلو

خرید بسته های غذایی اقتصادی در باگسی من

آموزش لوبیا چشم بلبلی هندی

لوبیای چشم بلبلی باگسی من

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.