توصیه سرآشپز گوآکامُل
بخش عظیمی از میوه آواکادو در مکزیک پرورش می یابد. این میوه طعمی غنی و خاص به انواع غذاها به خصوص گوآکامُل می بخشد. آن را داخل سوپ یا مرغ و غذاهای دریایی بریزید و یا مانند سس بر روی نان ساندویچ بمالید و طعمش را امتحان کنید.
یک عدد گوجه فرنگی رسیده | |
۲ عدد لیمو ترش | |
۲ تا ۳ عدد آواکادو کوچک و رسیده یا ۱ تا ۲ عدد بزرگ | |
مقدار کمی پودر زیره | |
½ تا ¼ پیاز، ریز خرد شده | |
مقداری پودر فلفل چیلی ملایم | |
مقدار پودر زیره سبز | |
½ تا ۱ عدد فلفل سبز چیلی، دانه گرفته و ریز خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری برگ گشنیز ریز خرد شده تازه بعلاوه مقداری برای تزیین | |
نمک به میزان لازم (دلخواه) | |
چیپس تردیلا برای سرو (دلخواه) |
1. | گوجه فرنگی ها را در یک کاسه قرار دهید و روی آن آب جوش بریزید. ۳۰ ثانیه صبر کنید سپس آنها را آبکش کنید و در آب سرد فرو ببرید. با این روش پوست گوجه فرنگی به سادگی جدا می شود. سپس آنها را نصف کنید، دانه آنها را بگیرید و خرد کنید. |
2. | آب لیموترش را بگیرید و در یک کاسه کوچک بریزید. یک آواکادو را از طول نصف کنید و هسته آن را با چاقو درآورید. سپس پوست آواکادو را جدا کنید، گوشت میوه را خرد کرده و داخل آب لیمو بریزید تا از تغییر رنگ آن جلوگیری شود. آن را خوب له کنید. |
3. | پیاز، گوجه فرنگی، زیره، پودر فلفل چیلی، چیلی و گشنیز را به آواکادو اضافه نمایید. اگر قصد دارید این غذا را به عنوان یک سس در کنار چیپس تردیلا استفاده کنید که هنگام سرو، چیپس را در آن فرو برده تا به سس آغشته شود، بهتر است به آن نمک نزنید، اما در صورتیکه به عنوان یک چاشنی این غذا را تهیه می کنید، اضافه کردن نمک به آن مانعی ندارد. |
4. | در صورت سرو گوآکامُل به عنوان طعم دهنده، آن را با مقداری گشنیز تزیین کنید و با چیپس تردیلا سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز گوآکامُل
بخش عظیمی از میوه آواکادو در مکزیک پرورش می یابد. این میوه طعمی غنی و خاص به انواع غذاها به خصوص گوآکامُل می بخشد. آن را داخل سوپ یا مرغ و غذاهای دریایی بریزید و یا مانند سس بر روی نان ساندویچ بمالید و طعمش را امتحان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید