مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم گلچه های گل کلم
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک عدد پیاز، حلقه شده
۲۲۵ گرم هویج، ورقه شده
۱۰۰ گرم غلاف خوراکی نخود سبز
یک عدد انبه رسیده، خرد شده
۱۰۰ گرم جوانه لوبیا
۳ قاشق غذاخوری گشنیز ریز خرد شده
۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
یک قاشق غذاخوری عسل بدون موم
۶ قاشق غذاخوری شیرنارگیل

طرز تهیه

1.یک قابلمه بزرگ حاوی آب را به جوش آورید. گلچه های گل کلم را به آن افزوده و به مدت ۲دقیقه بپزید.سپس گل گلم های پخته را آبکش کنید.
2.روغن آفتابگردان را در ماهیتابه وُک بزرگی که از قبل گرم شده، حرارت دهید.
3.هویج و پیاز را درون ماهیتابه بریزید و به مدت حدوداً ۵ دقیقه در روغن تفت دهید.
4.گل کلم آبکش شده و غلاف خوراکی نخود سبز را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
5.انبه و جوانه لوبیا را نیز داخل ماهیتابه ریخته، هم بزنید و حدود ۲ دقیقه تفت دهید.
6.در یک کاسه، گشنیز، آب لیمو، عسل و شیرنارگیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
7.مخلوط گشنیز و شیرنارگیل را به محتویات داخل وُک بیافزایید و حدود ۲ دقیقه تفت دهید تا آب مواد شروع به حباب زدن کند.
8.گل کلم ترش و شیرین تفت داده شده را به ظروف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز گل کلم ترش و شیرین

در صورت تمایل، می توانید کلم بروکلی را جایگزین گل کلم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.