توصیه سر آشپز گل کلم ترش و شیرین
در صورت تمایل، می توانید کلم بروکلی را جایگزین گل کلم کنید.
۴۵۰ گرم گلچه های گل کلم | |
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
یک عدد پیاز، حلقه شده | |
۲۲۵ گرم هویج، ورقه شده | |
۱۰۰ گرم غلاف خوراکی نخود سبز | |
یک عدد انبه رسیده، خرد شده | |
۱۰۰ گرم جوانه لوبیا | |
۳ قاشق غذاخوری گشنیز ریز خرد شده | |
۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه | |
یک قاشق غذاخوری عسل بدون موم | |
۶ قاشق غذاخوری شیرنارگیل |
1. | یک قابلمه بزرگ حاوی آب را به جوش آورید. گلچه های گل کلم را به آن افزوده و به مدت ۲دقیقه بپزید.سپس گل گلم های پخته را آبکش کنید. |
2. | روغن آفتابگردان را در ماهیتابه وُک بزرگی که از قبل گرم شده، حرارت دهید. |
3. | هویج و پیاز را درون ماهیتابه بریزید و به مدت حدوداً ۵ دقیقه در روغن تفت دهید. |
4. | گل کلم آبکش شده و غلاف خوراکی نخود سبز را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. |
5. | انبه و جوانه لوبیا را نیز داخل ماهیتابه ریخته، هم بزنید و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. |
6. | در یک کاسه، گشنیز، آب لیمو، عسل و شیرنارگیل را با یکدیگر مخلوط کنید. |
7. | مخلوط گشنیز و شیرنارگیل را به محتویات داخل وُک بیافزایید و حدود ۲ دقیقه تفت دهید تا آب مواد شروع به حباب زدن کند. |
8. | گل کلم ترش و شیرین تفت داده شده را به ظروف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز گل کلم ترش و شیرین
در صورت تمایل، می توانید کلم بروکلی را جایگزین گل کلم کنید.
دیدگاهتان را بنویسید