مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم گل کلم، به گلچه های کوچک خرد شده
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک حبه سیر
½ قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری دانه زیره، آسیاب شده
یک قاشق چایخوری تخم گشنیز، آسیاب شده
یک قاشق چایخوری دانه خردل زرد
۱۲عدد پیازچه، نازک حلقه شده
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.گل کلم ها را در آب جوش به آرامی بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
2.روغن را با حرارت کم درون یک وُک یا یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. سیر، زردچوبه، پودر زیره، پودر گشنیز و دانه خردل رابریزید. با یکدیگر خوب مخلوط نمایید و درب ماهیتابه را بگذارید.
3.وقتی دانه های خردل شروع به صدادادن کردند، پیازچه را اضافه کرده و هم بزنید. به مدت ۲ دقیقه آنها را بپزید و گاهی هم بزنید تا کمی نرم شوند. نمک و فلفل غذا را اضافه کنید.
4.گل کلم ها را بیافزایید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با بقیه مواد آغشته و گرم شوند.
5.حبه سیر را از روغن خارج کنید. گل کلم ها را از ماهیتابه بیرون بیاورید و داخل ظرف مخصوص پذیرایی بگذارید و تا زمانیکه گرم است سرو نمایید.

توصیه سر آشپز گل کلم اسپایسی

در بعضی مواقع بهتر است این غذا را با گل کلم ریز و تازه به جای گلچه های گل کلم آماده کنید. برگ های خارجی آن را بگیرید، چند برگ را برای تزیین کنار بگذارید و تمام آنها را به مدت ۴ دقیقه خیس کنید. سپس آب اضافی آن را بگیرید و از مرحله ۲ به بعد، طبق دستور ادامه دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.