مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد فیله ماهی سالمون هر کدام به وزن ۴۵۰ گرم با پوست
۶ قاشق غذاخوری شوید، درشت خرد شده
۱۱۵ گرم نمک دریا
۵۰ گرم شکر
یک قاشق غذاخوری دانه فلفل سفید، درشت له شده
۱۲ برش نان قهوه ای کره خورده برای سرو
مواد لازم برای تزیین :
برش های لیمو
تعدادی برگ ریز شوید
توصیه سرآشپز شما می توانید موادی که ماهی ها را در آن خوابانده اید، پس از برش هر تکه، از...

طرز تهیه

1.فیله های ماهی سالمون را شسته و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید. یک فیله را طوری که قسمت پوست آن به زیر باشد داخل ظرفی تمیز وغیر فلزی قرار دهید.
2.شوید، نمک دریایی، شکر و دانه های فلفل را مخلوط کرده و روی سطح فیله بمالید. سپس فیله بعدی را طوری که قسمت پوست آن طرف بالا باشد روی فیله اولی بگذارید و یک بشقاب به اندازه فیله هاروی آنها قرار داده و وزنه ای را روی بشقاب بگذارید (۳ یا ۴ قوطی کنسرو گوجه یا چیزی شبیه به آن برای این کار مناسب است).
3.اجازه دهید فیله ها به مدت ۲ روز داخل یخچال بمانند و هر ۱۲ساعت یکبار آنها را پشت و رو کرده وآبی که از ماهی خارج شده را بر روی آنها بمالید.
4.ماهی های سالمون را از عصاره خارج شده از آنها، بیرون آورده و مانند ماهی دودی سالمون بدون اینکه پوست آن را ببرید، بسیار نازک برش دهید و در بشقاب پذیرایی بچینید. نان قهوه ای را به شکل مثلثی برش داده و با ماهی سالمون سرو نمایید. روی غذا را با برش های لیمو و جوانه های تازه شوید تزیین کنید.

توصیه سرآشپز

شما می توانید موادی که ماهی ها را در آن خوابانده اید، پس از برش هر تکه، از روی ماهی ها پاک کنید، اما خطوط سبز شویدی که بر روی لبه های ماهی باقی می ماند، ظاهر غذا را بسیار جذاب و البته آن را خوش طعم می کند.

برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی و با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش سوپ برتون ماهی اینجا کلیک کنید

سوپ برتون ماهی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.