مواد لازم و ترکیبات

۱۵ گرم / ۱قاشق غذاخوری کره
۶۷۵ گرم سیب زمینی، ورقه شده
۲ حبه سیر، له شده
یک عدد پیاز قرمز، حلقه شده
۹۰ گرم پنیر گرویر ( سوئیسی ) رنده شده
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه خامه پرچرب
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.یک ظرف پیرکس نیمه گود با گنجایش یک لیتر را با کمی کره چرب کنید.
2.یک لایه از سیب زمینی های ورقه شده را کف ظرف بچینید.
3.با نیمی از مقدار سیر،پیاز و یک سوم پنیر رنده شده، روی سیب زمینی ها راپوشانده، کمی نمک و فلفل به آنها بزنید.
4.بقیه لایه ها را نیز به همین ترتیب بچینید. توجه داشته باشید که لایه آخر را با سیب زمینی و پنیر تمام کنید.
5.در پایان خامه راروی لایه آخر بریزید تا جذب بقیه لایه ها بشود.غذا را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴فرهای گازی به مدت یک ساعت و نیم داخل فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب مغزپخت شوند و لایه آخر طلایی و برشته شود. بلافاصله بعد از پخت، غذا را سرو نمایید و مستقیماً با همان ظرف سر میز بیاورید.

توصیه سرآشپز گراتین دافینوس سیب زمینی

غذاهای کلاسیک بسیارمتنوعی وجود دارد که ماده اصلی آنها سیب زمینی است، ولی این غذا به خاطر داشتن خامه پرچرب نسبت به بقیه غذاهای مکمل، مقوی تر و پرحجم تر است. توجه داشته باشید که برای پخت این غذا حتماً از ظرف کم عمق استفاده کنید تا در حین برشته شدن لایه آخر، لایه های زیرین خوب بپزند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.