توصیه سر آشپز
شکر قهوه ای نرم، بیشتر به شکر باربادوس مشهور است و رنگ آن از شکر قهوه ای روشن، تیره تر است.
۲۰۰ گرم / ۱۴ قاشق غذاخوری کره، نرم شده | |
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز | |
۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار، الک شده | |
۳ قاشق چایخوری پودر زنجبیل | |
۳ عدد تخم مرغ، زده شده | |
۴۵۰ گرم گلابی، پوست کنده، دانه گرفته و باریک بریده شده | |
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای نرم |
1. | کف یک قالب کیک گود با قطر ۵/۲۰ سانتیمتر را کمی چرب کنید. |
2. | با استفاده از همزن، ۱۷۵ گرم کره را با شکر، آرد، زنجبیل و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب بزنید تا غلظتی نرم و یکنواخت پیدا کند. |
3. | مخلوط کیک را داخل قالب از قبل آماده شده بریزید و روی آن را صاف و یکنواخت کنید. |
4. | گلابی ها را مرتب روی مخلوط کیک بچینید. شکر قهوه ای را روی آنها بپاشید و سپس باقیمانده ی کره را تکه تکه روی آنها قرار دهید. |
5. | قالب را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴فرهای گازی بگذارید تا کاملاً سطح کیک طلایی شود. در صورتیکه سطح کیک را فشار دهید و به شکل اسفنج به حالت اول باز گردد، کیک آماده است. |
6. | در صورت تمایل، این کیک گلابی با طعم زنجبیل را گرم و همراه بستنی یا خامه سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
شکر قهوه ای نرم، بیشتر به شکر باربادوس مشهور است و رنگ آن از شکر قهوه ای روشن، تیره تر است.
دیدگاهتان را بنویسید