مواد لازم و ترکیبات

۲۰۰ گرم / ۱۴ قاشق غذاخوری کره، نرم شده
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز
۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار، الک شده
۳ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
۳ عدد تخم مرغ، زده شده
۴۵۰ گرم گلابی، پوست کنده، دانه گرفته و باریک بریده شده
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای نرم

راهنمای دستور پخت

1.کف یک قالب کیک گود با قطر ۵/۲۰ سانتیمتر را کمی چرب کنید.
2.با استفاده از همزن، ۱۷۵ گرم کره را با شکر، آرد، زنجبیل و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب بزنید تا غلظتی نرم و یکنواخت پیدا کند.
3.مخلوط کیک را داخل قالب از قبل آماده شده بریزید و روی آن را صاف و یکنواخت کنید.
4.گلابی ها را مرتب روی مخلوط کیک بچینید. شکر قهوه ای را روی آنها بپاشید و سپس باقیمانده ی کره را تکه تکه روی آنها قرار دهید.
5.قالب را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴فرهای گازی بگذارید تا کاملاً سطح کیک طلایی شود. در صورتیکه سطح کیک را فشار دهید و به شکل اسفنج به حالت اول باز گردد، کیک آماده است.
6.در صورت تمایل، این کیک گلابی با طعم زنجبیل را گرم و همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

شکر قهوه ای نرم، بیشتر به شکر باربادوس مشهور است و رنگ آن از شکر قهوه ای روشن، تیره تر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.