کیک پنیر پخته

۱۲۵ گرم بیسکویت دیجستیو، کوبیده شده | |
۵۰ گرم مارگارین(کره گیاهی) آب شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
۵۰ گرم خرمای بدون هسته، خرد شده | |
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
پوست رنده شده یک عدد لیمو | |
۳ قاشق غذاخوری آب | |
۳۵۰ گرم توفوی (پنیر سویا) سفت | |
۱۵۰ میلی لیتر آب سیب | |
یک عدد موز، له شده | |
یک قاشق چایخوری اسانس وانیل | |
یک عدد انبه، پوست کنده و خرد شده |
1. | داخل یک قالب گرد ۱۸سانتیمتری که قسمت ته آن از دیواره ها جدا می شود را کمی چرب کنید. |
2. | خرده های بیسکویت دیجستیو و کره مارگارین آب شده را در کاسه ای مخلوط کنید. این مخلوط را در قالب آماده شده ریخته و فشار دهید. |
3. | خرماهای خرد شده، آب لیمو، پوست لیمو و آب را داخل قابلمه ریخته و به جوش آورید. مخلوط را به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشانید تا خرماها نرم شوند. سپس با چنگال آنها را به طور نامنظم له کنید. |
4. | مخلوط را به همراه پنیر سویا، آب سیب، موز له شده و اسانس وانیل در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا به شکل پوره ای غلیظ و یکدست در بیایند. |
5. | پوره توفو را با دقت بر روی سطح خرده بیسکویت های آماده شده بریزید. |
6. | کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا روی آن کمی طلایی رنگ شود. بگذارید کیک در قالب کمی خنک شود و قبل از سرو آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. |
7. | انبه های خرد شده را در مخلوط کن ریخته، خرد و مخلوط کنید تا به شکل سسی صاف و یکدست در بیایند. سس انبه را به همراه کیک پنیر سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید