مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱۲۵ گرم بیسکویت دیجستیو، کوبیده شده
۵۰ گرم مارگارین(کره گیاهی) آب شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۵۰ گرم خرمای بدون هسته، خرد شده
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو
پوست رنده شده یک عدد لیمو
۳ قاشق غذاخوری آب
۳۵۰ گرم توفوی (پنیر سویا) سفت
۱۵۰ میلی لیتر آب سیب
یک عدد موز، له شده
یک قاشق چایخوری اسانس وانیل
یک عدد انبه، پوست کنده و خرد شده

راهنمای پخت

1.داخل یک قالب گرد ۱۸سانتیمتری که قسمت ته آن از دیواره ها جدا می شود را کمی چرب کنید.
2.خرده های بیسکویت دیجستیو و کره مارگارین آب شده را در کاسه ای مخلوط کنید. این مخلوط را در قالب آماده شده ریخته و فشار دهید.
3.خرماهای خرد شده، آب لیمو، پوست لیمو و آب را داخل قابلمه ریخته و به جوش آورید. مخلوط را به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشانید تا خرماها نرم شوند. سپس با چنگال آنها را به طور نامنظم له کنید.
4.مخلوط را به همراه پنیر سویا، آب سیب، موز له شده و اسانس وانیل در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا به شکل پوره ای غلیظ و یکدست در بیایند.
5.پوره توفو را با دقت بر روی سطح خرده بیسکویت های آماده شده بریزید.
6.کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا روی آن کمی طلایی رنگ شود. بگذارید کیک در قالب کمی خنک شود و قبل از سرو آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
7.انبه های خرد شده را در مخلوط کن ریخته، خرد و مخلوط کنید تا به شکل سسی صاف و یکدست در بیایند. سس انبه را به همراه کیک پنیر سرو نمایید.

کیک پنیر پخته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.