مواد لازم و ترکیبات

۵۰ گرم/ ½۱قاشق غذاخوری کره
۱۵۰ گرم بیسکویت زنجبیلی، خردشده
۲۵ گرم ساقه زنجبیل شکری شده، خرد شده
۵۰۰ گرم پنیر ماسکارپون
پوست رنده شده و آب ۲عدد لیمو ترش
۱۰۰ گرم شکر دانه ریز
۲عدد تخم مرغ بزرگ، زرده و سفیده از هم جدا شده
شربت میوه برای سرو (به توصیه سرآشپز مراجعه شود)

راهنمای دستور پخت

1.داخل یک قالب کیک گرد به قطر ۲۵ سانتیمتر، از انواعی که کف و دیواره های آن از هم جدا می شوند را کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید.
2.کره را داخل ماهیتابه ای آب کنید. سپس بیسکویت های خرد شده و زنجبیل را به آن اضافه کنید. مخلوط کره و بیسکویت را داخل قالب بریزید و آن را بافشار پشت قاشق، فشار دهید به طوری که حدود ۶ میلیمتر ارتفاع داشته باشد.
3.پنیر، پوست رنده شده لیمو و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر و زرده های تخم مرغ را اضافه کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.
4.سفیده های تخم مرغ را جداگانه آنقدر بزنید تا سفت شوند و با برگرداندن ظرف، پایین نریزند. سپس آن را به مخلوط لیمو و پنیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
5.مخلوط کیک را داخل قالب بریزید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کاملاً بپزد. در صورتیکه روی کیک ترک خورد یا پف آن خوابید، نگران نباشید، این اتفاق خیلی معمول است.
6.اجازه دهید کیک پخته، داخل قالب سرد شود. سپس آن را بیرون آورده و همراه شربت میوه سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

برای تهیه شربت میوه، حدود ۴۰۰ گرم میوه، مثل توت فرنگی یا تمشک را همراه با دو قاشق غذاخوری آب، به مدت ۵ دقیقه بپزید. سپس مخلوط میوه را از صافی رد کنید و یک قاشق غذاخوری (یا بیشتر) پودر قند به آن بیافزایید. پس از خنک شدن، شربت آماده سرو می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.