مواد اولیه لازم و ترکیبات

۷۵ گرم مارگارین بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۱۷۵ گرم بیسکویت جو
۵۰ گرم پودر نارگیل
مواد لازم برای تهیه مایه میانی :
½ قاشق چایخوری ژلاتین گیاهی
۹ قاشق غذاخوری آب سرد
۱۲۵ میلی لیتر شیر غلیظ و جوشیده
یک عدد تخم مرغ
۶ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای نرم
۴۵۰ گرم پنیر خامه ای نرم
۳۵۰ گرم مخلوط انواع توت
۲ قاشق غذاخوری عسل برای روی کیک

راهنمای پخت

1.مارگارین را در قابلمه ای حرارت دهید تا آب شود. بیسکویت ها را در مخلوط کن بریزید و خرد کنید تا کاملاً له شوند. همچنین می توانید، بیسکویت ها را با وردنه خوب له کنید. خرده های بیسکویت را به همراه نارگیل به مارگارین اضافه نمایید.
2.کف یک قالب کیک ۲۰ سانتیمتری که قسمت ته و دیواره های آن از هم جدا می شود را کمی چرب کرده و داخل آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط بیسکویت را در قالب بطوریکسان پخش کرده و فشار دهید. آن را داخل یخچال بگذارید تا در مدتی که شما در حال آماده کردن مایه میانی کیک پنیری می باشید، سرد شود.
3.برای تهیه مایه میانی، آب را درون قابلمه ریخته و ژلاتین را داخل آن بپاشید. مخلوط را هم بزنید تا ژلاتین حل شود. آن را به جوش آورده و به مدت ۲ دقیقه بجوشانید. بگذارید تا کمی خنک شود.
4.شیر، تخم مرغ، شکر و پنیر خامه ای نرم را در کاسه ای ریخته، هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. ۵۰ گرم از توت ها را بیافزایید. ژلاتین را به مخلوط اضافه کرده و مرتب هم بزنید.
5.مخلوط را بر روی سطح بیسکویت مالیده و به یخچال برگردانید تا به مدت ۲ ساعت دیگر سرد شود و خودش را بگیرد.
6.کیک پنیر توت را از داخل قالب خارج کرده و به بشقاب بزرگ مخصوص پذیرایی انتقال دهید. باقی مانده توت ها را روی کیک پنیر بچینید و روی آنها عسل بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

کیک پنیر توت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.