کیک پنیر توت

| ۷۵ گرم مارگارین بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
| ۱۷۵ گرم بیسکویت جو | |
| ۵۰ گرم پودر نارگیل | |
| مواد لازم برای تهیه مایه میانی : | |
| ½ قاشق چایخوری ژلاتین گیاهی | |
| ۹ قاشق غذاخوری آب سرد | |
| ۱۲۵ میلی لیتر شیر غلیظ و جوشیده | |
| یک عدد تخم مرغ | |
| ۶ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای نرم | |
| ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای نرم | |
| ۳۵۰ گرم مخلوط انواع توت | |
| ۲ قاشق غذاخوری عسل برای روی کیک |
| 1. | مارگارین را در قابلمه ای حرارت دهید تا آب شود. بیسکویت ها را در مخلوط کن بریزید و خرد کنید تا کاملاً له شوند. همچنین می توانید، بیسکویت ها را با وردنه خوب له کنید. خرده های بیسکویت را به همراه نارگیل به مارگارین اضافه نمایید. |
| 2. | کف یک قالب کیک ۲۰ سانتیمتری که قسمت ته و دیواره های آن از هم جدا می شود را کمی چرب کرده و داخل آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط بیسکویت را در قالب بطوریکسان پخش کرده و فشار دهید. آن را داخل یخچال بگذارید تا در مدتی که شما در حال آماده کردن مایه میانی کیک پنیری می باشید، سرد شود. |
| 3. | برای تهیه مایه میانی، آب را درون قابلمه ریخته و ژلاتین را داخل آن بپاشید. مخلوط را هم بزنید تا ژلاتین حل شود. آن را به جوش آورده و به مدت ۲ دقیقه بجوشانید. بگذارید تا کمی خنک شود. |
| 4. | شیر، تخم مرغ، شکر و پنیر خامه ای نرم را در کاسه ای ریخته، هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. ۵۰ گرم از توت ها را بیافزایید. ژلاتین را به مخلوط اضافه کرده و مرتب هم بزنید. |
| 5. | مخلوط را بر روی سطح بیسکویت مالیده و به یخچال برگردانید تا به مدت ۲ ساعت دیگر سرد شود و خودش را بگیرد. |
| 6. | کیک پنیر توت را از داخل قالب خارج کرده و به بشقاب بزرگ مخصوص پذیرایی انتقال دهید. باقی مانده توت ها را روی کیک پنیر بچینید و روی آنها عسل بریزید و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید