مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب
۱۲ عدد بیسکویت بادامی
یک عدد سفیده تخم مرغ متوسط، کمی زده شده
۲۲۵ گرم پنیر نرمی که از شیر کم چرب درست شده باشد
½ قاشق چایخوری اسانس بادام
½ قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده
۲۵ گرم پودر بادام
۲۵ گرم شکر دانه ریز
۶۰ گرم کشمش بی دانه (سلطانی)
۲ قاشق چایخوری پودر ژلاتین
۲ قاشق غذاخوری آب جوش
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
مواد لازم برای تزیین :
۲۵ گرم بادام پرک، تفت داده شده
مقداری خلال پوست لیمو

راهنمای پخت

1.فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا ۴ عدد فرهای گازی گرم کنید. بیسکویت ها را داخل یک کیسه پلاستیکی بریزید و آن را محکم ببندید. سپس با استفاده از یک وردنه بیسکویت ها را خرد نمایید.
2.خرده بیسکویت ها را داخل کاسه ای بریزید و سفیده تخم مرغ را به آنها بیافزایید و خوب هم بزنید.
3.4قالب حلقه ای نچسب به قطر ۹ سانتیمتر را روی سینی مخصوص پخت شیرینی بگذارید و دور آنها کاغذ روغنی بیاندازید. مخلوط بیسکویت را به نسبت مساوی بین قالب ها تقسیم کنید و با استفاده از قاشق خمیر را داخل قالب ها فشار دهید. سپس سینی را ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملاً بپزند. آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند.
4.پنیر نرم را همراه اسانس بادام، پوست لیمو، بادام زمینی، شکر و کشمش بی دانه خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
5.ژلاتین را داخل آب جوش حل کنید. بعد آب لیمو را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید. مخلوط ژلاتین را به مخلوط پنیر اضافه کنید و بعد از اینکه خوب هم زدید آن را روی کیک ها بریزید و روی آنها را صاف و یکدست نمایید و اجازه دهید یک ساعت داخل یخچال بمانند تا کاملاً خنک و سفت شوند.
6.با استفاده از کاردکی کوچک، کیک ها را از قالب ها بیرون بیاورید و روی ظرف مخصوص سرو بچینید. کیک ها را با استفاده از ورقه های بادام تفت داده و خلال پوست لیمو تزیین نمایید.

کیک پنیر بادامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.