کیک پنیر بادامی

| ۲ قاشق چایخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب | |
| ۱۲ عدد بیسکویت بادامی | |
| یک عدد سفیده تخم مرغ متوسط، کمی زده شده | |
| ۲۲۵ گرم پنیر نرمی که از شیر کم چرب درست شده باشد | |
| ½ قاشق چایخوری اسانس بادام | |
| ½ قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده | |
| ۲۵ گرم پودر بادام | |
| ۲۵ گرم شکر دانه ریز | |
| ۶۰ گرم کشمش بی دانه (سلطانی) | |
| ۲ قاشق چایخوری پودر ژلاتین | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب جوش | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| ۲۵ گرم بادام پرک، تفت داده شده | |
| مقداری خلال پوست لیمو |
| 1. | فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا ۴ عدد فرهای گازی گرم کنید. بیسکویت ها را داخل یک کیسه پلاستیکی بریزید و آن را محکم ببندید. سپس با استفاده از یک وردنه بیسکویت ها را خرد نمایید. |
| 2. | خرده بیسکویت ها را داخل کاسه ای بریزید و سفیده تخم مرغ را به آنها بیافزایید و خوب هم بزنید. |
| 3. | 4قالب حلقه ای نچسب به قطر ۹ سانتیمتر را روی سینی مخصوص پخت شیرینی بگذارید و دور آنها کاغذ روغنی بیاندازید. مخلوط بیسکویت را به نسبت مساوی بین قالب ها تقسیم کنید و با استفاده از قاشق خمیر را داخل قالب ها فشار دهید. سپس سینی را ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملاً بپزند. آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند. |
| 4. | پنیر نرم را همراه اسانس بادام، پوست لیمو، بادام زمینی، شکر و کشمش بی دانه خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. |
| 5. | ژلاتین را داخل آب جوش حل کنید. بعد آب لیمو را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید. مخلوط ژلاتین را به مخلوط پنیر اضافه کنید و بعد از اینکه خوب هم زدید آن را روی کیک ها بریزید و روی آنها را صاف و یکدست نمایید و اجازه دهید یک ساعت داخل یخچال بمانند تا کاملاً خنک و سفت شوند. |
| 6. | با استفاده از کاردکی کوچک، کیک ها را از قالب ها بیرون بیاورید و روی ظرف مخصوص سرو بچینید. کیک ها را با استفاده از ورقه های بادام تفت داده و خلال پوست لیمو تزیین نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید