
| ۱۲ عدد بیسکویت بادامی آمارتی | |
| یک عدد سفیده تخم مرغ متوسط، کمی زده شده | |
| ۲۲۵ گرم پنیر نرمی که از شیر کم چرب درست شده باشد | |
| ½ قاشق چایخوری اسانس بادام | |
| ½ قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده | |
| ۲۵ گرم پودر بادام | |
| ۲۵ گرم شکر دانه ریز | |
| ۶۰ گرم کشمش بی دانه (سلطانی) | |
| ۲ قاشق چایخوری پودر ژلاتین | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب جوش | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| ۲۵ گرم بادام پرک، تفت داده شده | |
| مقداری خلال پوست لیمو |
| 1. | فر را روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم کنید. بیسکویت ها را داخل یک کیسه پلاستیکی بریزید و درب کیسه را محکم ببندید. سپس با استفاده از وردنه بیسکویت ها را خرد نمایید. |
| 2. | خرده بیسکویت ها را داخل کاسه ای بریزید و سفیده تخم مرغ را به آنها بیافزایید و خوب هم بزنید. |
| 3. | 4قالب حلقه ای به قطر ۹سانتیمتر را روی سینی مخصوص شیرینی پزی بگذارید و به دیواره های قالب، کاغذ روغنی بچسبانید. مخلوط بیسکویت را به نسبت مساوی بین قالب ها تقسیم کنید و با پشت قاشق، خمیر را داخل قالب فشار دهید. سپس سینی را ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا مخلوط بیسکویت ها کاملاً بپزند. آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند. |
| 4. | پنیر نرم را همراه اسانس بادام، پوست لیمو، پودر بادام، شکر و کشمش بی دانه خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. |
| 5. | ژلاتین را داخل آب جوش حل کنید. بعد به آن آب لیمو بیافزایید و خوب هم بزنید. مخلوط ژلاتین را به مخلوط پنیر اضافه کنید و پس از ترکیب دو مخلوط با یکدیگر، آن را روی کیک ها بریزید و روی آن را صاف و یکدست نمایید. اجازه دهید کیک ها یک ساعت کنار بمانند تا کاملاًخنک شوند. |
| 6. | با استفاده از یک کاردک کوچک، کیک ها را از قالب هایشان بیرون بیاورید و روی ظرف مخصوص سرو بچینید. هر کیک را با استفاده از پرک های بادام تفت داده و رشته های پوست لیمو تزیین نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید