مواد لازم و ترکیبات

۱۲ عدد بیسکویت بادامی آمارتی
یک عدد سفیده تخم مرغ متوسط، کمی زده شده
۲۲۵ گرم پنیر نرمی که از شیر کم چرب درست شده باشد
½ قاشق چایخوری اسانس بادام
½ قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده
۲۵ گرم پودر بادام
۲۵ گرم شکر دانه ریز
۶۰ گرم کشمش بی دانه (سلطانی)
۲ قاشق چایخوری پودر ژلاتین
۲ قاشق غذاخوری آب جوش
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
مواد لازم برای تزیین :
۲۵ گرم بادام پرک، تفت داده شده
مقداری خلال پوست لیمو

راهنمای دستور پخت

1.فر را روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم کنید. بیسکویت ها را داخل یک کیسه پلاستیکی بریزید و درب کیسه را محکم ببندید. سپس با استفاده از وردنه بیسکویت ها را خرد نمایید.
2.خرده بیسکویت ها را داخل کاسه ای بریزید و سفیده تخم مرغ را به آنها بیافزایید و خوب هم بزنید.
3.4قالب حلقه ای به قطر ۹سانتیمتر را روی سینی مخصوص شیرینی پزی بگذارید و به دیواره های قالب، کاغذ روغنی بچسبانید. مخلوط بیسکویت را به نسبت مساوی بین قالب ها تقسیم کنید و با پشت قاشق، خمیر را داخل قالب فشار دهید. سپس سینی را ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا مخلوط بیسکویت ها کاملاً بپزند. آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند.
4.پنیر نرم را همراه اسانس بادام، پوست لیمو، پودر بادام، شکر و کشمش بی دانه خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
5.ژلاتین را داخل آب جوش حل کنید. بعد به آن آب لیمو بیافزایید و خوب هم بزنید. مخلوط ژلاتین را به مخلوط پنیر اضافه کنید و پس از ترکیب دو مخلوط با یکدیگر، آن را روی کیک ها بریزید و روی آن را صاف و یکدست نمایید. اجازه دهید کیک ها یک ساعت کنار بمانند تا کاملاًخنک شوند.
6.با استفاده از یک کاردک کوچک، کیک ها را از قالب هایشان بیرون بیاورید و روی ظرف مخصوص سرو بچینید. هر کیک را با استفاده از پرک های بادام تفت داده و رشته های پوست لیمو تزیین نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.