کیک وارونه

۵۰ گرم مارگارین (کره گیاهی )، به قطعات کوچک تقسیم شده بعلاوه مقدار ی برای چرب کردن قالب | |
۴۲۵ گرم کنسرو آناناس شیرین نشده، آبکش شده، (آب کمپوت را جداگانه نگه دارید) | |
۴ قاشق چایخوری آرد ذرت | |
۵۰ گرم شکر قهوه ای نرم | |
۱۲۵میلی لیتر آب | |
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی : | |
۵۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان | |
۷۵ گرم شکر قهوه ای نرم | |
۱۵۰ میلی لیتر آب | |
۱۵۰ گرم آرد معمولی (ساده) | |
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
یک قاشق چایخوری پودر دارچین | |
پوست رنده شده یک عدد لیمو |
1. | داخل قالب کیکی به قطر ۱۸ سانتیمتر را کمی چرب کنید. آب کمپوت آناناس را با آرد ذرت مخلوط کنید و آنقدرهم بزنید تا به صورت خمیری یکدست و نرم دربیایند. خمیر را با شکر، مارگارین و آب، داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را مرتب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. اجازه دهید مخلوط ۲ تا ۳دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. بعد از سفت شدن، قابلمه را از روی حرارت بر دارید و اجازه دهید تا به مرور کمی سرد شود. |
2. | برای تهیه کیک اسفنجی، روغن، شکر قهوه ای و ۱۵۰ میلی لیتر آب را داخل قابلمه ای بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود، ولی اجازه ندهید مخلوط به جوش بیاید. قابلمه را از روی اجاق بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. آرد، بکینگ پودر و دارچین را با هم داخل کاسه ای، الک کنید. شیره شکر آب کرده را به آنها بیافزایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر در آید. |
3. | تکه های آناناس و پوست لیمو ترش را کف قالبی که از قبل آماده کرده اید، بچینید و ۴ قاشق غذاخوری شربت آب آناناس روی آن بریزید. سپس خمیر کیک اسفنجی را اضافه کنید. |
4. | کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخت، یک خلال دندان را داخل کیک فرو ببرید، اگر مخلوط به آن نچسبد، کیک آماده است. کیک را به صورت وارونه داخل بشقاب بگذارید تا ۵ دقیقه سرد شود. سپس قالب کیک را جدا نمایید وکیک را همراه باقیمانده ی شربت، سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید