مواد لازم و ترکیبات

۵۰ گرم مارگارین (کره گیاهی )، به قطعات کوچک تقسیم شده به علاوه مقدار ی برای چرب کردن قالب
۴۲۵ گرم کنسرو آناناس شیرین نشده، آبکش شده، (آب کمپوت را جداگانه نگه دارید)
۴ قاشق چایخوری آرد ذرت
۵۰ گرم شکر قهوه ای نرم
۱۲۵میلی لیتر آب
پوست یک عدد لیمو ترش
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی :
۵۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان
۷۵ گرم شکر قهوه ای نرم
۱۵۰ میلی لیتر /¼ پیمانه آب
۱۵۰ گرم آرد معمولی (ساده)
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری پودر دارچین

راهنمای دستور پخت

1.کف و دیواره های قالب کیک گرد و گودی به قطر ۱۸سانتیمتر را کمی چرب کنید. آب کمپوت آناناس را با آرد ذرت مخلوط کرده و آنقدرهم بزنید تا به صورت خمیری یکدست و نرم دربیاید. خمیر را با شکر، مارگارین و آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را مرتب هم بزنید تا شکر کاملاًحل شود. اجازه دهید مخلوط به مدت ۲ تا ۳دقیقه بجوشد تا غلیظ گردد. بعد از سفت شدن، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی سرد شود.
2.برای تهیه کیک، آب، شکر و روغن را داخل قابلمه ای بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود ولی به جوش نیاید. قابلمه را از روی اجاق بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. آرد، بکینگ پودر و دارچین را با هم داخل کاسه ای الک کنید، شربت شکر آماده شده را به آنها بیافزایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر در آیند.
3.تکه های آناناس و پوست لیموترش ر ا کف قالبی که از قبل آماده کرده اید، بچینید و ۴ قاشق غذاخوری شربت آب آناناس روی آنها بریزید. سپس خمیر کیک اسفنجی را اضافه کنید.
4.قالب کیک را داخل فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا سفت شود. برای اطمینان از پخت، یک سیخ چوبی ظریف را داخل کیک فرو ببرید اگر مواد به آن نچسبد، کیک آماده است. کیک راداخل بشقاب مخصوص سرو، وارونه کنید.بگذارید به مدت ۵ دقیقه بماند. سپس قالب را جدا کرده وکیک را با باقیمانده ی شربت آب آناناس سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.