مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم آرد معمولی (ساده)
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری جوش شیرین
۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
½ قاشق چایخوری نمک
۱۷۵ گرم شکر قرمز
۲۲۵ گرم هویج، رنده شده
۲ تکه ساقه زنجبیل در شربت پخته شده، آبکش شده و خرد شده
۲۵ گرم ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
۶۰ گرم کشمش بدون دانه
۲ عدد تخم مرغ متوسط، زده شده
۳ قاشق غذاخوری روغن ذرت
آب یک عدد پرتقال متوسط
مواد لازم برای رویه کیک (آیسینگ) :
۲۲۵ گرم پنیر نرم کم چرب
۴ قاشق غذاخوری پودر قند
یک قاشق چایخوری اسانس وانیل
مواد لازم برای تزیین :
هویج رنده شده
زنجبیل تازه
پودر زنجبیل

راهنمای دستور پخت

1.فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یاعدد ۴فرهای گازی گرم کنید. کف قالب گردی به قطر ۵/۲۰ سانتیمتر را کمی چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2.آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، پودر زنجبیل و نمک را داخل کاسه ای با هم الک کنید. شکر، هویج، زنجبیل شکری شده و زنجبیل تازه را همراه کشمش به مواد بیافزایید و هم بزنید. تخم مرغ، روغن و آب پرتقال را مخلوط کنید و به ترکیب آرد اضافه نمایید، مواد را هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
3.مخلوط آماده شده را داخل قالب کیک بریزید و یک ساعت تا یک ساعت و ربع داخل فر بگذارید تا کاملاً بپزد. برای اطمینان از پخت کیک، یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو ببرید، اگر مواد کیک به آن نچسبید، کیک آماده است.
4.برای تهیه کرم رویه کیک (آیسینگ )، ابتدا پنیر نرم را داخل کاسه ای بریزید و مرتب هم بزنید تا نرم شود. پودرقند را الک کنید، وانیل را به آن اضافه نمایید. سپس هر دو را به پنیر نرم شده بیافزایید. مواد را هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
5.کیک پخته را از قالب در آورید، آیسینگ را روی آن صاف و یکدست پهن کنید. سپس کیک را تزیین و سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.