توصیه سر آشپز کیک نارگیل بخارپز شده
نارگیل در سواحل گرمسیری رشد می کند، اما ممکن است در جنوب غربی آسیا نیز یافت شود و در این نواحی است که نارگیل اهمیت خاصی دارد.

| ۲ عدد تخم مرغ درشت، زرده از سفیدجدا شده | |
| مقدار کمی نمک | |
| ۱۰۰ گرم شکر دانه ریز | |
| ۷۵ گرم کره، آب شده و خنک شده | |
| ۵ قاشق غذاخوری شیر نارگیل | |
| ۱۵۰ گرم آرد بکینگ پودردار | |
| ½قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
| ۳ قاشق غذاخوری پودر نارگیل | |
| ۴ قاشق غذاخوری شربت ساقه زنجبیل | |
| ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش | |
| مواد لازم برای تزیین کیک : | |
| ۳ تکه ساقه زنجبیل، نگینی خرد شده | |
| نارگیل تازه نواری رنده شده | |
| پوست لیمو ترش خلال شده |
| 1. | یک دایره با قطر ۲۸ سانتیمتر از یک کاغذ روغنی را ببرید و آن را ته یک سبد بخار پز قرار دهید. |
| 2. | سفیده های تخم مرغ را با نمک خوب بزنید تا کاملاً پف کنند و سفت شوند. شکر را کم کم اضافه کنید، هر بار یک قاشق غذاخوری، پس از هر بار افزودن شکر، مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط کاملاً پف کرده و سفت شده باشد. |
| 3. | زرده را اضافه کرده، سپس سریعاً کره و شیر نارگیل را افزوده و خوب هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را روی مخلوط فوق الک کرده، سپس آن را با یک قاشق فلزی بزرگ خیلی آرام و کامل هم بزنید. پودر نارگیل را داخل مایه ریخته و باز هم بزنید. |
| 4. | مایه کیک را با یک قاشق در سبد بخار پز پوشیده شده با کاغذ روغنی ریخته و کاغذهای اطراف را روی آن تا کنید. سبد بخارپز را روی آب جوش قرار دهید، درب ظرف را ببندید و به مدت ۳۰ دقیقه با بخار طبخ نمایید. |
| 5. | کیک را داخل یک بشقاب برگردانید. کاغذ آن را جدا کرده و بگذارید به آرامی خنک شود. شربت زنجبیل و آب لیمو را مخلوط کرده با یک قاشق روی کیک بریزید. کیک را به قطعات مربع شکل خرد کنید و روی آن را با زنجبیل، نارگیل و پوست لیمو تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز کیک نارگیل بخارپز شده
نارگیل در سواحل گرمسیری رشد می کند، اما ممکن است در جنوب غربی آسیا نیز یافت شود و در این نواحی است که نارگیل اهمیت خاصی دارد.
دیدگاهتان را بنویسید