مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد تخم مرغ درشت، زرده از سفیدجدا شده
مقدار کمی نمک
۱۰۰ گرم شکر دانه ریز
۷۵ گرم کره، آب شده و خنک شده
۵ قاشق غذاخوری شیر نارگیل
۱۵۰ گرم آرد بکینگ پودردار
½قاشق چایخوری بکینگ پودر
۳ قاشق غذاخوری پودر نارگیل
۴ قاشق غذاخوری شربت ساقه زنجبیل
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
مواد لازم برای تزیین کیک :
۳ تکه ساقه زنجبیل، نگینی خرد شده
نارگیل تازه نواری رنده شده
پوست لیمو ترش خلال شده

طرز تهیه

1.یک دایره با قطر ۲۸ سانتیمتر از یک کاغذ روغنی را ببرید و آن را ته یک سبد بخار پز قرار دهید.
2.سفیده های تخم مرغ را با نمک خوب بزنید تا کاملاً پف کنند و سفت شوند. شکر را کم کم اضافه کنید، هر بار یک قاشق غذاخوری، پس از هر بار افزودن شکر، مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط کاملاً پف کرده و سفت شده باشد.
3.زرده را اضافه کرده، سپس سریعاً کره و شیر نارگیل را افزوده و خوب هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را روی مخلوط فوق الک کرده، سپس آن را با یک قاشق فلزی بزرگ خیلی آرام و کامل هم بزنید. پودر نارگیل را داخل مایه ریخته و باز هم بزنید.
4.مایه کیک را با یک قاشق در سبد بخار پز پوشیده شده با کاغذ روغنی ریخته و کاغذهای اطراف را روی آن تا کنید. سبد بخارپز را روی آب جوش قرار دهید، درب ظرف را ببندید و به مدت ۳۰ دقیقه با بخار طبخ نمایید.
5.کیک را داخل یک بشقاب برگردانید. کاغذ آن را جدا کرده و بگذارید به آرامی خنک شود. شربت زنجبیل و آب لیمو را مخلوط کرده با یک قاشق روی کیک بریزید. کیک را به قطعات مربع شکل خرد کنید و روی آن را با زنجبیل، نارگیل و پوست لیمو تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز کیک نارگیل بخارپز شده

نارگیل در سواحل گرمسیری رشد می کند، اما ممکن است در جنوب غربی آسیا نیز یافت شود و در این نواحی است که نارگیل اهمیت خاصی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.