توصیه سر آشپز
می توانید در مواد اولیه این کیک، یک تغییر جالب به وجود آورید: به جای آب و پوست لیمو ترش، از پرتقال و به جای کشمش از تکه های زرد آلو استفاده نمایید.
۳۰۰ گرم آرد معمولی(ساده) | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
½ ۱قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
۱۷۵ گرم شکر سرخ | |
یک قاشق چایخوری پوست لیمو ترش، رنده شده | |
یک عدد تخم مرغ متوسط، زده شده | |
یک عدد موز متوسط، همراه یک قاشق غذاخوری آب لیمو، له شده | |
۱۱۵گرم کشمش سلطانی | |
۱۵۰ گرم ماست طبیعی شیرین نشده یا پنیر نرم کم چرب | |
چیپس حلقه ی موز برای تزیین | |
مقداری پوست لیمو ترش، ریز رنده شده برای تزیین | |
مواد لازم برای رویه کیک (کرم آیسینگ) : | |
۱۱۵ گرم پودر قند | |
۱تا ۲ قاشق چایخوری آب لیمو | |
½ قاشق چایخوری پوست لیمو ترش، ریز رنده شده |
1. | فر را روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴فرهای گازی گرم کنید. کف قالب کیک دایره ای شکل به قطر ۱۸سانتیمتر را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید. |
2. | آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم داخل کاسه ای الک کنید. سپس شکر و پوست لیمو ترش را اضافه کرده و خوب هم بزنید |
3. | یک گودی وسط مواد خشک داخل کاسه درست کرده و تخم مرغ، موز، ماست وکشمش ها را داخل آن بریزید. مواد را خوب هم بزنید. |
4. | خمیر آماده شده را داخل قالب کیک بریزید و سطح آن را صاف نمایید. سپس آن را ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر قرار داده تا کاملاً بپزد. برای اطمینان از پخت، می توانید یک سیخ ظریف را داخل کیک فروببرید، اگر مواد به آن نچسبند، کیک آماده است. بگذارید کیک ۱۰ دقیقه داخل قالب باقی بماند تا سرد شود. آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملاً خنک شود. |
5. | برای تهیه مخلوط رویه کیک، پودر قند را داخل کاسه ای کوچک الک کرده و به آن آب لیمو بیافزایید، خوب هم بزنید تا ترکیب شوند و به صورت یک کرم نرم در بیایند. سپس پوست لیموی رنده شده را افزوده و خوب هم بزنید. کرم آیسینگ را روی کیک بریزید تا از کناره های آن پایین بریزد. |
6. | روی کیک را با استفاده از چیپس موز و رنده ی پوست لیمو تزیین نمایید.بگذارید کیک ۱۵دقیقه کنار بماند تا کرم آیسینگ کاملاً خودش را بگیرد. |
توصیه سر آشپز
می توانید در مواد اولیه این کیک، یک تغییر جالب به وجود آورید: به جای آب و پوست لیمو ترش، از پرتقال و به جای کشمش از تکه های زرد آلو استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید