توصیه سر آشپز
در صورت در دسترس نبودن مایکروفر، می توانید پودینگ را به روش بخارپز آماده کنید. در این صورت، باید روی کاسه پودینگ را با کاغذ روغنی و یک ورق فویل پوشانده، آن را درون قابلمه آب جوش قرار دهید و به مدت یک ساعت و نیم بخار پزکنید.
۱۲۵ گرم کره یا مارگارین | |
۴ قاشق غذاخوری شربت شکر ذرت | |
۹۰ گرم شکر دانه ریز | |
۱۲۵گرم آرد بکینگ پودردار | |
۲ عدد تخم مرغ | |
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
حدود ۲ قاشق غذاخوری آب گرم | |
کرم کاستارد برای سرو |
1. | کف یک کاسه بزرگ مقاوم در برابر گرما، با حجم ۱.۵ لیتر را با کمی کره یا مارگارین چرب کنید. شربت ذرت را داخل کاسه بریزید. |
2. | باقیمانده کره یا مارگارین را با شکر مخلوط کرده و آنقدر هم بزنید تا نرم شده و پف کند. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیافزایید، بعد از افزودن هرتخم مرغ، یکبار مخلوط را خوب هم بزنید. |
3. | آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و به مخلوط پودینگ اضافه نمایید. با استفاده از یک قاشق بزرگ فلزی مخلوط را خوب هم بزنید. مقداری آب اضافه کنید تا خمیر رقیق شود و از قاشق پایین بریزد. مخلوط آماده شده را داخل کاسه ای ریخته و روی آن را صاف و یکدست نمایید. |
4. | روی کاسه را با نایلون محافظ بپوشانید و یک سوراخ کوچک برای خروج هوا روی آن ایجاد کنید. کاسه را داخل مایکروفر روی قدرت زیاد HIGH دستگاه به مدت ۴ دقیقه قرار دهید. سپس اجازه دهید کاسه ۵ دقیقه کنار بماند تا خودش را بگیرد. |
5. | پودینگ آماده شده را داخل ظرف مخصوص سرو بگذارید و همراه سس کاستارد سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
در صورت در دسترس نبودن مایکروفر، می توانید پودینگ را به روش بخارپز آماده کنید. در این صورت، باید روی کاسه پودینگ را با کاغذ روغنی و یک ورق فویل پوشانده، آن را درون قابلمه آب جوش قرار دهید و به مدت یک ساعت و نیم بخار پزکنید.
دیدگاهتان را بنویسید