مواد لازم و ترکیبات

۱۲۵ گرم کره یا مارگارین
۴ قاشق غذاخوری شربت شکر ذرت
۹۰ گرم شکر دانه ریز
۱۲۵گرم آرد بکینگ پودردار
۲ عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
حدود ۲ قاشق غذاخوری آب گرم
کرم کاستارد برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.کف یک کاسه بزرگ مقاوم در برابر گرما، با حجم ۱.۵ لیتر را با کمی کره یا مارگارین چرب کنید. شربت ذرت را داخل کاسه بریزید.
2.باقیمانده کره یا مارگارین را با شکر مخلوط کرده و آنقدر هم بزنید تا نرم شده و پف کند. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیافزایید، بعد از افزودن هرتخم مرغ، یکبار مخلوط را خوب هم بزنید.
3.آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و به مخلوط پودینگ اضافه نمایید. با استفاده از یک قاشق بزرگ فلزی مخلوط را خوب هم بزنید. مقداری آب اضافه کنید تا خمیر رقیق شود و از قاشق پایین بریزد. مخلوط آماده شده را داخل کاسه ای ریخته و روی آن را صاف و یکدست نمایید.
4.روی کاسه را با نایلون محافظ بپوشانید و یک سوراخ کوچک برای خروج هوا روی آن ایجاد کنید. کاسه را داخل مایکروفر روی قدرت زیاد HIGH دستگاه به مدت ۴ دقیقه قرار دهید. سپس اجازه دهید کاسه ۵ دقیقه کنار بماند تا خودش را بگیرد.
5.پودینگ آماده شده را داخل ظرف مخصوص سرو بگذارید و همراه سس کاستارد سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

در صورت در دسترس نبودن مایکروفر، می توانید پودینگ را به روش بخارپز آماده کنید. در این صورت، باید روی کاسه پودینگ را با کاغذ روغنی و یک ورق فویل پوشانده، آن را درون قابلمه آب جوش قرار دهید و به مدت یک ساعت و نیم بخار پزکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.