کیک شربتی بابا

۲ قاشق چایخوری کره آب شده، برای چرب کردن قالب | |
۱۰۰ گرم / ¾ پیمانه سرپُر آرد | |
۲۵ گرم / ¼ پیمانه پودر کاکائو | |
۶ گرم مایه خمیر | |
مقدار کمی نمک | |
۱۵ گرم / یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
۴۰ گرم شکلات خالص رنده شده | |
۲عدد تخم مرغ | |
۳ قاشق غذاخوری شیر ولرم | |
۵۰ گرم / ۴ قاشق غذاخوری کره ی آب کرده | |
مواد لازم برای شربت : | |
۴ قاشق غذاخوری عسل | |
۲ قاشق غذاخوری آب | |
۴قاشق غذاخوری شربت پرتقال یا ۴ قطره اسانس پرتقال | |
مواد لازم برای سرو : | |
خامه ی فرم گرفته | |
پودر کاکائو برای پاشیدن روی کیک | |
میوه تازه (به دلخواه) |
1. | چهار عدد قالب کیک حلقه ای یکنفره را کمی چرب کنید. پودر کاکائو و آرد را الک کرده، داخل کاسه ای بزرگ بریزید و باهم مخلوط کنید. مایه خمیر، نمک، شکر و شکلات رنده شده را به آنها اضافه کنید. تخم مرغ ها را داخل کاسه ای جداگانه بریزید و خوب بزنید. سپس شیر و کره را بیافزایید و تا زمانی که خوب باهم ترکیب شوند، باهمزن بزنید. |
2. | وسط مواد خشک داخل کاسه را با دست گود کنید و مخلوط تخم مرغ هارا درون آن بریزید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر در بیاید. بهتر است مواد را با استفاده از همزن برقی که چنگک مخصوص خمیر دارد هم بزنید. خمیر آماده شده رابه نسبت مساوی داخل قالب ها بریزید. خمیر را طوری بریزید که نصف بیشتر قالب پر شود و کمی از سر آن خالی باشد. |
3. | سطح قالب ها را با یک حوله نمدار بپوشانید و روی سینی فر در جای گرمی قرار دهید تا خمیر کاملاًً ورآمده و تا لبه ی قالب ها بالا بیایند. سپس آنها را داخل فری که از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. |
4. | برای تهیه ی شربت، تمام مواد لازم را داخل تابه ای کوچک حرارت دهید. کیک ها را از قالب بیرون بیاورید و روی سینی مشبک بگذارید و زیر آن یک سینی برای جمع شدن شربت های اضافه قرار دهید. شربت را روی کیک ها بریزید و اجازه دهید ۲ ساعت کنار بمانند تا شربت به خورد کیک ها برود. با قاشق شربت چکیده شده در سینی را جمع کنید و دوباره آن را روی کیک ها بریزید. این عمل را چند بار تکرار کنید. |
5. | وسط کیک را با خامه فرم گرفته پر کنید و روی خامه، کمی پودر کاکائو بپاشید. در صورت تمایل، کیک ها را با میوه ی تازه سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید