
۹۰ گرم برنج دانه گرد | |
۳۵۰ میلی لیتر شیر | |
۳تا ۴ قاشق غذاخوری شکر | |
½ قاشق چایخوری پودر جوز هندی تازه | |
½ قاشق چایخوری نمک بعلاوه کمی برای مخلوط بادام | |
۱۹۰ گرم آرد سفید | |
½ ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
یک قاشق چایخوری جوش شیرین | |
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر دانه درشت | |
یک عدد تخم مرغ | |
۱۷۵ میلی لیتر شیر | |
۱۲۵ میلی لیتر ماست یاخامه ترش | |
یک قاشق غذاخوری کره، آب کرده | |
۲ قاشق غذاخوری عسل | |
½ قاشق چایخوری اسانس بادام | |
۲ قاشق غذاخوری پرک بادام، تفت داده | |
۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن | |
خاکه قند برای پاشیدن روی کیک(دلخواه) | |
مواد لازم برای تهیه مخلوط توت : | |
مخلوط چند نوع توت تابستانی مثل توت فرنگی(به دو نیم کرده) | |
۱ تا ۲قاشق غذاخوری شکر | |
پنیر ماسکارپون |
1. | برنج، شیر، شکر، جوز هندی و نصف قاشق چایخوری نمک را در یک قابلمه چدنی بریزید و آن را به جوش بیاورید.حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید تا برنج نرم شده، بپزد و شیر جذب برنج شود. سپس بگذارید برنج خنک شود. |
2. | آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، کمی نمک و شکر را با هم ترکیب کنید. در کاسه ای تخم مرغ، شیر، خامه ترش، کره، عسل و اسانس بادام را با همزن برقی بزنید تا یکدست و صاف شود. به تدریج برنج را اضافه کرده و هم بزنید و با مخلوط آرد و پرک های بادام ترکیب کنید. |
3. | با ملایمت مخلوط برنج و بادام را با قاشق در قالبی به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانتیمتر که خوب چرب کرده اید بریزید و روی کیک را صاف کنید. ته قالب باید قابل جدا کردن باشد. کیک را در فری که از قبل روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی گرم کرده اید، حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود. قالب کیک را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا خنک شود. |
4. | در فاصله ای که کیک پخته می شود، توت ها را در کاسه ای بریزید و به آن شکر اضافه کنید. برای درست کردن کرِم ماسکارپون همه محتویات لازم برای تهیه آن را با هم مخلوط کرده و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شوند. |
5. | کناره های قالب کیک را برداشته و کیک را به آرامی در بشقاب مخصوص پذیرایی سُر دهید. روی کیک پودر قند بپاشید و همراه مخلوط توت و کرِم ماسکارپون سرو نمایید. در صورت تمایل، کرِم را با قیف و ماسوره شکوفه روی کیک، تزیین کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید