مواد اولیه لازم و ترکیبات

۹۰ گرم برنج دانه گرد
۳۵۰ میلی لیتر شیر
۳تا ۴ قاشق غذاخوری شکر
½ قاشق چایخوری پودر جوز هندی تازه
½ قاشق چایخوری نمک بعلاوه کمی برای مخلوط بادام
۱۹۰ گرم آرد سفید
½ ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری جوش شیرین
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر دانه درشت
یک عدد تخم مرغ
۱۷۵ میلی لیتر شیر
۱۲۵ میلی لیتر ماست یاخامه ترش
یک قاشق غذاخوری کره، آب کرده
۲ قاشق غذاخوری عسل
½ قاشق چایخوری اسانس بادام
۲ قاشق غذاخوری پرک بادام، تفت داده
۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن
خاکه قند برای پاشیدن روی کیک(دلخواه)
مواد لازم برای تهیه مخلوط توت :
مخلوط چند نوع توت تابستانی مثل توت فرنگی(به دو نیم کرده)
۱ تا ۲قاشق غذاخوری شکر
پنیر ماسکارپون

راهنمای پخت

1.برنج، شیر، شکر، جوز هندی و نصف قاشق چایخوری نمک را در یک قابلمه چدنی بریزید و آن را به جوش بیاورید.حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید تا برنج نرم شده، بپزد و شیر جذب برنج شود. سپس بگذارید برنج خنک شود.
2.آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، کمی نمک و شکر را با هم ترکیب کنید. در کاسه ای تخم مرغ، شیر، خامه ترش، کره، عسل و اسانس بادام را با همزن برقی بزنید تا یکدست و صاف شود. به تدریج برنج را اضافه کرده و هم بزنید و با مخلوط آرد و پرک های بادام ترکیب کنید.
3.با ملایمت مخلوط برنج و بادام را با قاشق در قالبی به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانتیمتر که خوب چرب کرده اید بریزید و روی کیک را صاف کنید. ته قالب باید قابل جدا کردن باشد. کیک را در فری که از قبل روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی گرم کرده اید، حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود. قالب کیک را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا خنک شود.
4.در فاصله ای که کیک پخته می شود، توت ها را در کاسه ای بریزید و به آن شکر اضافه کنید. برای درست کردن کرِم ماسکارپون همه محتویات لازم برای تهیه آن را با هم مخلوط کرده و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
5.کناره های قالب کیک را برداشته و کیک را به آرامی در بشقاب مخصوص پذیرایی سُر دهید. روی کیک پودر قند بپاشید و همراه مخلوط توت و کرِم ماسکارپون سرو نمایید. در صورت تمایل، کرِم را با قیف و ماسوره شکوفه روی کیک، تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.