
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن ذرت | |
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز طلایی | |
۴ قاشق غذاخوری ماست طبیعی (شیرین نشده) | |
۳عدد تخم مرغ به علاوه ی یک زرده ی تخم مرغ اضافی | |
یک قاشق چایخوری وانیل | |
۱۲۵ گرم گردو، خرد شده | |
۱۷۵ گرم هویج، رنده شده | |
یک عدد موز، له شده | |
۱۷۵ گرم آرد معمولی (ساده) | |
۹۰ گرم آرد جوی دو سر | |
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
یک قاشق چایخوری جوش شیرین | |
یک قاشق چایخوری پودر دارچین | |
½ قاشق چایخوری نمک | |
مواد لازم برای تهیه کرم رویه کیک : | |
۱۵۰ گرم پنیر نرم | |
۴ قاشق غذاخوری ماست طبیعی (شیرین نشده) | |
۹۰ گرم پودر قند | |
یک قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده | |
۲ قاشق چایخوری آب لیمو | |
مواد لازم برای تزیین : | |
یک عدد سفیده تخم مرغ، کمی زده شده | |
۴۰ گرم /۳ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
تعدادی گل پامچال و بنفشه طبیعی |
1. | کف قالب گردی به قطر ۲۳سانتیمتر را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید. شکر، روغن، ماست، تخم مرغ، وانیل و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. سپس گردوی خرد شده، هویج رنده شده و موز را بیافزایید. |
2. | باقیمانده مواد را با هم الک کنید وکم کم به مخلوط اضافه نمایید. |
3. | مخلوط را داخل قالب آماده، بریزید و سطح آن را صاف کنید. قالب را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴فرهای گازی به مدت یک ساعت و نیم قرار دهید تا کاملاً بپزد و سفت شود. برای اطمینان از پخت، سیخ چوبی ظریفی را داخل کیک فرو کنید. اگر مواد به سیخ نچسبند، کیک آماده است. کیک را از فر بیرون بیاورید و ۱۵دقیقه صبر کنید تا کاملاً سرد شود. سپس آن را از قالب خارج نمایید. |
4. | برای تهیه کرم رویه کیک، ابتدا پنیر و ماست را خوب با هم بزنید. پودر قند را الک کنید و با پوست لیمو و آب لیمو ترش به مواد بیافزایید و خوب هم بزنید. مخلوط آماده شده را روی سطح کیک و کناره های آن بمالید. |
5. | برای تزیین روی کیک، گل ها را خیلی سریع داخل سفیده تخم مرغ زده شده، فرو ببرید و سپس با پاشیدن شکر دانه ریز روی آنها را کاملاً بپوشانید.گل ها را روی کاغذ روغنی و در محلی گرم و خشک برای چند ساعت با فاصله از هم قرار دهید تا کاملاً خشک و شکننده شوند. طرح دلخواه خود را با گلها روی سطح کیک بچینید. |
دیدگاهتان را بنویسید