مواد لازم و ترکیبات

۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن ذرت
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز طلایی
۴ قاشق غذاخوری ماست طبیعی (شیرین نشده)
۳عدد تخم مرغ به علاوه ی یک زرده ی تخم مرغ اضافی
یک قاشق چایخوری وانیل
۱۲۵ گرم گردو، خرد شده
۱۷۵ گرم هویج، رنده شده
یک عدد موز، له شده
۱۷۵ گرم آرد معمولی (ساده)
۹۰ گرم آرد جوی دو سر
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری جوش شیرین
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
½ قاشق چایخوری نمک
مواد لازم برای تهیه کرم رویه کیک :
۱۵۰ گرم پنیر نرم
۴ قاشق غذاخوری ماست طبیعی (شیرین نشده)
۹۰ گرم پودر قند
یک قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
۲ قاشق چایخوری آب لیمو
مواد لازم برای تزیین :
یک عدد سفیده تخم مرغ، کمی زده شده
۴۰ گرم /۳ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
تعدادی گل پامچال و بنفشه طبیعی

راهنمای دستور پخت

1.کف قالب گردی به قطر ۲۳سانتیمتر را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید. شکر، روغن، ماست، تخم مرغ، وانیل و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. سپس گردوی خرد شده، هویج رنده شده و موز را بیافزایید.
2.باقیمانده مواد را با هم الک کنید وکم کم به مخلوط اضافه نمایید.
3.مخلوط را داخل قالب آماده، بریزید و سطح آن را صاف کنید. قالب را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴فرهای گازی به مدت یک ساعت و نیم قرار دهید تا کاملاً بپزد و سفت شود. برای اطمینان از پخت، سیخ چوبی ظریفی را داخل کیک فرو کنید. اگر مواد به سیخ نچسبند، کیک آماده است. کیک را از فر بیرون بیاورید و ۱۵دقیقه صبر کنید تا کاملاً سرد شود. سپس آن را از قالب خارج نمایید.
4.برای تهیه کرم رویه کیک، ابتدا پنیر و ماست را خوب با هم بزنید. پودر قند را الک کنید و با پوست لیمو و آب لیمو ترش به مواد بیافزایید و خوب هم بزنید. مخلوط آماده شده را روی سطح کیک و کناره های آن بمالید.
5.برای تزیین روی کیک، گل ها را خیلی سریع داخل سفیده تخم مرغ زده شده، فرو ببرید و سپس با پاشیدن شکر دانه ریز روی آنها را کاملاً بپوشانید.گل ها را روی کاغذ روغنی و در محلی گرم و خشک برای چند ساعت با فاصله از هم قرار دهید تا کاملاً خشک و شکننده شوند. طرح دلخواه خود را با گلها روی سطح کیک بچینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.