مواد لازم و ترکیبات

۱۲۵ گرم کره یا مارگارین
۳۵۰ گرم میوه خشک مخلوط
۱۷۵ گرم شکر قهوه ای نرم
۲۲۵ گرم آرد بکینگ پودردار
کمی نمک
۲ عدد تخم مرغ، زده شده
۲۲۵ گرم کنسرو آناناس خرد شده، آبکش شده
۱۲۵ گرم گیلاس شیرین و براق شده (گلاسه)، نصف شده

راهنمای دستور پخت

1.میوه های خشک را داخل کاسه بزرگی ریخته و روی آنها آب جوش بریزید. آنها را ۱۰تا ۱۵دقیقه کنار بگذارید تا خیس بخورند. سپس داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آنها برود.
2.مارگارین یا کره را با شکر داخل قابلمه ای بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملاً آب شوند. مخلوط میوه های خیس خورده و آبکش شده را را به مخلوط کره بیافزایید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه روی حرارت ملایم نگه دارید تا کاملاً بپزند. در همین فاصله، مواد را مرتب هم بزنید. قابلمه را از روی حرارت برداشته، مواد آن را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
3.آرد و نمک را با هم الک کنید و به مخلوط میوه های خشک اضافه نمایید. مواد را خوب هم بزنید تا کاملا ًترکیب شوند. سپس تخم مرغ ها را بیافزایید و دوباره هم بزنید تا کاملاً با هم یکی شوند.
4.آناناس و گیلاس را به مخلوط کیک افزوده و هم بزنید. مخلوط آماده شده را داخل قالب مخصوص نانی که از قبل چرب کرده اید و کاغذ روغنی انداخته اید، بریزید و روی مایه را صاف کنید.
5.قالب را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت قرار دهید. برای اطمینان از پخت کیک، می توانید سیخ چوبی ظریفی را داخل کیک فرو ببرید، اگر مواد کیک به آن نچسبند، کیک آماده است. بعد از پخت کیک، ابتدا بگذارید خنک شود سپس آن را برش داده و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

در صورت تمایل، می توانید یک قاشق غذاخوری مخلوطی از انواع ادویه را به همراه آرد الک شده به مخلوط کیک اضافه کنید. اگر قالب مخصوص نان در دسترس ندارید، مخلوط کیک را داخل قالب گردی به قطر ۱۸ سانتیمتر بریزید. فراموش نکنید که ابتدا قالب را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بیندازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.